Або Осачук підклав Зеленському 'рояль у кущах', або те, від чого у Лис 'вуха складаються трубочкою',  президентські навпаки надихає

Або Осачук підклав Зеленському "рояль у кущах", або те, від чого у Лис "вуха складаються трубочкою", президентські навпаки надихає

10.07.2021, 12:33

В інформаційному просторі активно обговорюють невдоволення репертуаром вуличних лабухів на Кобилянській у Чернівцях, яке висловила народна депутатка України Олена Лис. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" Лис вже хоче цензурувати вуличних лабухів* у Чернівцях

У цьому зв'язку журналісти BukNews пригадали минулорічний жовтневий візит голови держави до Чернівців. Приїхавши до міста увечері Володимир Зеленський разом з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком прогулявся вечірньою вулицею Ольги Кобилянської. І не тільки помилувався її старовинною архітектурою, але й насолодився грою місцевого музиканта. 

Президент разом з іншими чиновниками зупинився послухати вуличного музиканта на цій вулиці. На доказ голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук виклав відповідне відео вечірньої прогулянки на вулиці Ольги Кобилянської у Чернівцях.

"Наше особливе атмосферне місто! Президенту подобається, роботи багато, але і перспектив також!", - підписав відео голова ОДА.

 
Натомість Олена Лис написала, що "від деяких "музикантів" вуха складаються трубочкою і стає щиро шкода мешканців будинків, що розташовані тут. На мою думку, настав час регулювати цей вид народної творчості". Окрім того, депутатка вважає, що репертуар вуличних музик "повинна попередньо переглядати громадська комісія при управлінні культури".

 У зв'язку з цим одне з двох: або Осачук підклав Зеленському "рояль у кущах", або естетичні уподобання нардепки Олени Лис далеко розійшлися з президентськими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лис ще не написала закон, щоб Сафтенко могла контролювати лабухів на вулиці Кобилянської

1