'А в Одесі які дороги? Спочатку зроби свої, а потім критикуй чужі':  Радника Саакашвілі розкритикували за дешевий піар на чернівецьких дорогах

"А в Одесі які дороги? Спочатку зроби свої, а потім критикуй чужі": Радника Саакашвілі розкритикували за дешевий піар на чернівецьких дорогах

23.02.2016, 10:49

Колишнього заступника міністра економіки України, радника Міхеіла Саакашвілі Олександра Боровика, який спізнився на ефір програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецький промінь» нібито через розбиту вулицю Богдана Хмельницького розкритикували коритувачі соціальних мереж. 

Дописувачі розкритикували поширену Олександром Боровиком на своїй сторінці у ФБ новину з чернівецького сайту http://times.cv.ua/.

- Саша, ты хочешь сказать что в Одесской области нет проблем с дорогами?, - започаткувала обговорення Елена Билодо.

Тему активно підхопили інші користувачі, які вважають що на Одещині достатньо власних проблем з дорогами, тому варто спочатку навести лад у себе, показати приклад, а відтак вже звинувачувати сусідіні регіони. 

... дорог в Раздельнянском районе нет и не выделено в этом году. Девушка правильный вопрос задала, - написав Сергей Мальченко.

Малик Исламов Сергей Мальченко: Сегодня по работе прокатился в Раздельную (по киевской). О трассы до Разделной примерно 30 км - дорога местами можно сказать отличная, но местами - мрак. Три села в стремном состоянии, удручает.

Alexandr Chornenkiy ездил в 2015 осенью..стало еще хуже..70 км ада..https://youtu.be/CKlbuZLRwRM

 
 
Тата Иванова а в Одесі які дороги то??? особливо по області... спочатку подивіться на свої дороги а потім на чужі???
 
Александер Кос А ти на Рені іздив , дорогу вже зробив а потом піарся ....
 
Dmitriy Barannik У губернатора проблема - де взять асфальту для доріг, щоб їздить на Порше, которий і є асфальт по накладних…
 
Александр Фрунзе Сань, и Ты их построишь? Ты серьезно? Или командой вместе строить будете, рухом и очищением? smile смайлик Будем посмотреть!
Начните хотя бы с Одессы, а потом и в области. Не смешите людей, я вас умоляю!
 
Yuriy Shevchenko Заедьте на Виноградарь... Зачем Черновцы frown смайлик
1


КОМЕНТАРІ (2)

  До чого тут Одеса? З Чернівців голова уряду, був міністр транспорту, а замість доріг - одні напрямки. Крім того, ріщні дороги фінансуються з різних бюджетів, тому потрібно розуміти повноваження та можливості місцевих рад та ОДА...
avatar

Liviu Rusu

23 лютого 2016 14:16

А Ревизору где свои дороги сделать?

avatar

Andrey Zhilkin

23 лютого 2016 14:39