А до сесії пацанам треба гроші збирати на заставу, як казав Горбатий: «друга из беды вызволять»!

А до сесії пацанам треба гроші збирати на заставу, як казав Горбатий: «друга из беды вызволять»!

10.07.2013, 22:57

За хабар затримано заступника голови Садгірської районної ради!!!

Цю ситуацію прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук Олексій Каспрук.

Ну «непруха» у "очильників" якась зараз, говорячи їхньою ж мовою. Як останнім часом міліції не щастить дня прожити, щоб не вляпатися в якусь історію, так і в команді місцевих «молодих ефективних керманичів» уже скоро дня не минатиме без хабара чи факту корупції. Звісно, змагатися зі своїм Першотравневим районним колегою садгірчанину було важко, але після останнього факту можна говорити про чітку тенденцію – беруть скрізь!

За два роки правління Михайлішина це четвертий випадок хабарництва в структурах місцевого самоврядування. Засуджений за хабар призначений Михайлішиним на посаду директор цвинтаря, затриманий за хабар заступник вже нового "очільника" Калинівського ринку, два заступники районних рад. Може піраміда? Чи айсберг?

Але, як на мене, з цього прикрого інциденту з заступником голови Садгірської районної ради можна зробити ще один висновок. Це ж у які жорсткі рамки треба людей поставити, щоб вони навіть після такої прискіпливої уваги до себе органів продовжують брати! Ой, навряд чи – для себе. Бо ж інстинкт самозбереження змусив би чиновників затаїтися хоча б на деякий час.

Але видно, пацани згори розуміють, що цього «деякого часу» у них немає, тому й тиснуть на своїх підлеглих, спускаючи їм рознарядки на конкретні суми.

Після усіх цих неприємних подій я би порадив на наступній сесії міської ради замість переносу тролейбусного депо розглянути про виділення земельної ділянки для пенітенціарної служби. Бо ж такими темпами скоро чиновники не вміщатимуться у «палатах» Чернівецького СІЗО.

А до сесії пацанам треба гроші збирати на заставу, як казав Горбатий: «друга из беды вызволять»!

Джерело: bukpravda.cv.ua

Інформацію про чергове затримання посадовця у своєму блозі на Вкурсі.ком так само у гумористичному ключі прокоментував незалежний журналіст, політтехнолог, медіа-менеджер, письменник Захар Подкидишев

Кадры решают всё?

Что не говорите, а двумя случаями взяток чиновниками райсоветов Черновцы прогремели на всю Украину.
Особо ретивые политиканы сразу стали намекать, что нити этого мирового взяточнического заговора тянутся к Ратуше. Ну а за всем этим, якобы, стоит сами знаете кто.
Позиция, безусловно, удобная: можно на всех углах кричать, что госаппарат прогнил насквозь, а рыба у нас вроде как гниёт с головы. Ну а попинать городскую власть в Черновцах это, можно сказать, святое дело.
При этом, люди, которые это всё видят, слышат и читают почему-то не хотят знать, кто же самом деле стоит за этими проворовавшимися чинушами.
Вот, зам главы Первомайского райсовета Владимир Шабан, погоревший на взятке в 100 тысяч долларов. Он шёл в райсовет под знамёнами ВО «Батькивщина». Вопросы ещё есть???
Зам главы Садгорского райсовета Виталий Мальков оказался рыбёшкой по меньше, и спалился всего на пяти тысячах гривен. Но не стоит забывать, что должность свою он получил благодаря голосам «Батькивщины» и фронтовиков. А в прошлом созыве он эту же должность получил явно не без протекции тогдашнего мера Федорука.
Понятно, что оппозиционерам неудобно говорить о своих вороватых коллегах, вот и пытаются перевести стрелки.
Но факты вещь упрямая. Кадровая политика бютовцев и фронтовиков никогда не основывалась на объективных критериях, а всегда строилась по принципу круговой поруки. Так что политическую ответственность за действия этих людей несут Бурбак, Федорук, Каспрук и иже с ними. И нечего кивать на Ратушу, ведь это их, так сказать, оппозиционные кадры. А кадры ещё те.
И если они решают вопросы за такие деньги, то можно себе лишь представить за какие деньги решают вопросы их партийные покровители…

Джерело: vkursi.com

1