Зимовий вальс у Чернівцях

Зимовий вальс у Чернівцях

26.11.2012, 20:40

25 листопада у приміщенні театру ім. Ольги Кобилянської відбулася вистава «Ілюзії вальсу» за творами Ольги Кобилянської.

Загальна атмосфера спектаклю вразила. Гра акторів була непоганою. Звичайно, не обійшлося і без помилок, адже досконалих акторів не буває. У деякий моментах виявився надмірний драматизм, але в основному, картинка вийшла досить якісною.

Окреме захоплення викликали костюми персонажів. Бачимо, що костюмери попрацювали на славу. Все було вишукано: від поєднання кольорів до ошатності суконь. Декорації теж не відставали. Старовинні підсвічники, біле фортепіано, дорогий посуд – все було доречно, по-аристократичному.

Завершальний акорд зробила імітація сніжної зими. Це було настільки природно, що аж запахло легким снігом. Так і захотілося вийти на вулицю, вдихнути цей аромат свободи та закружляти у ніжному вальсі під звуки фортепіано…

Розчарувало тільки те, що головна героїня Софія не грала на цьому дивовижному інструменті, а тільки передала атмосферу гри. Але, напевно, тому це і є тільки «Ілюзії вальсу». А справжня музика – це вже інша історія, інша вистава…

 Марта Сидоряк, студентка ІІ курсу спеціальності «Журналістика»

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

avatar

Сергій Воронцов

26 листопада 2012 18:13

avatar

Марта Сидоряк

26 листопада 2012 19:51

Получай, Воронцов, от Марты Сидоряк, что называется, по яйцам: почему критика не на украинском?! вы где живете, Сергей Павлович, забыли? так вам сейчас напомнят! Вообще-то, пани Марта, кто Вам сказал, что студентам ошибки прощаются? С ошибками - в стенгазету "Юнный графоманчик"! Но если Букньюз оценивает именно так свой уровень - можно, конечно, и здесь тренироваться. Вот, Воронцов, почему газета - это высший пилотаж журналистики, у нас туфта не проходит. А Чорней просто не умеет редактировать материалы, не научился у Стефанца. Соломон тоже не умел и хитро писал "Без цензуры"!

avatar

Исаченко

26 листопада 2012 23:53

Насправді, в цьому матеріалі все значно гірше: якщо граматичні помилки ще іноді прощаються, коли бувають простими опечатками, то нерозкриття змісту в матеріалі аж ніяк.

avatar

Вероніка

27 листопада 2012 01:20

avatar

Вікторія Яшан

27 листопада 2012 01:26

avatar

Olexander Dokiyen

27 листопада 2012 18:53