Зимові туристичні можливості відпочинку на Буковині презентують на виставці у Румунії

Зимові туристичні можливості відпочинку на Буковині презентують на виставці у Румунії

16.11.2019, 08:03

З 14 по 17 листопада 2019 року делегацією Чернівецької області, до якої увійшли представники відділу з питань туризму ОДА, презентують туристичний потенціал на міжнародній туристичній виставці - Romanian Tourism Fair 2019 у місті Бухарест (Румунія).

Romanian Tourism Fair 2019 – престижна міжнародна виставка у сфері туризму в Румунії. У заході беруть активну участь національні та європейські туристичні агенти та оператори, професійні організації, які працюють в туристичній галузі та організації відпочинку.

Основні розділи виставки: туристичні агенції та туроператори, професійні туристичні організації, готелі, бази відпочинку, обслуговування, транспорті послуги в туризмі, ІТ в туризмі, фінансові та страхові послуги,  промоушн і маркетинг в туризмі

На виставці Чернівецька та Івано-Франківська області представлені єдиним стендом «Україна».

Формат першого день виставки передбачає відвідування лише представників бізнес-індустрії туризму для можливості підписання договорів та плідної співпраці, наступні дні відкриті для відвідувачів та гостей виставки.

Делегація області презентуватиме зимові туристичні можливості відпочинку на Буковині, зокрема лижний, екстремальний, сільський зимовий відпочинок, тури вихідного дня та подієві види туризму.

1