Звільнити з посади 'смотрящого' Продана і розпустити 'недолугий' виконком: нові петиції чернівчан

Звільнити з посади "смотрящого" Продана і розпустити "недолугий" виконком: нові петиції чернівчан

28.06.2018, 14:20

На сайті Чернівецької міськради зареєстрували дві електронні петиції - про переобрання виконавчого комітету, а також про звільнення Василя Продана із посади секретаря.

Зокрема, як зазначає автор першої петиції Віолетта Ганутіна, чернівчани постійно змушені спостерігати "за недолугою роботою" виконкому. 

"Проаналізувавши наявність в членах виконавчого комітету заангажованих громадян, які працюють не на благо Чернівців, а, виключно, задля інтересів секретаря ЧМР (та наближених до нього депутатів ЧМР), якого в вузьких колах, називають "смотрящим" за містом Чернівці, вважаємо за потрібне вимагати переобрання складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради та обрання в його склад громадян, які дійсно користуються повагою громадян міста та мають необхідний досвід для прийняття рішень на користь громади Чернівців! 

Громадяни Чернівців заслуговують на поважне ставлення до себе! Нехай прийдуть адекватні люди, які ходять по землі, їздять в громадському транспорті і, взагалі, живуть звичайним життям", - ідеться в дописі.

А наступного дня чернівчанин Валентин Мішковський зареєстрував петицію з вимогою звільнити секретаря міськради Василя Продана із займаної посади, оскільки той "неодноразово підірвав авторитет нашого міста".

"Василь Продан неодноразово створював штучні ситуації для розпалювання ворожнечі між дерслужбовцями Чернівецької міської ради.

Також звертаю увагу на те, що Василь Продан керується виключно своїми власними інтересами, а саме посісти місце міського голови Чернівців, яке зараз належить Олексію Каспруку. При цьому абсолютно не дюаючи про потреби жителів міста та гостей культурної столиці Буковини", - зазначає автор.

Джерело: https://molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (5)

Гатулина алкоголичка, с Утела уволили. Сидит безработная, пишет фигню. мечтает получить должность при Каспруке.

Второй балбес- малолетний дрочер, мечтает быть типа  блогером.

Две дебильные петиции от тупой тетки-алкоголичка и  малолетки на подтанцовке бурбачины.

Курам на смех. Агонии кулявлобного клана 

avatar

читаю и плачу

28 червня 2018 16:24

До авторів петицій!

А чим ви відрізняєтесь від псевдотелефонних мінерів? За ці ваші статті існують аналогічні терміни. Не рекомендую вам розраховувати на те, що Продан не буде опускатись до вашого рівня. Ваші кукловоди це дуже добре знають, але вони не врахували того, що через суд вас зобовяжуть надати докази викладені у ваших пасквілях на вимогу будь якого виборця із міста Чернівці. Думаю фінал буде не на вашу користь. А тепер думайте хто кому Рабінович, 

avatar

Петро

28 червня 2018 22:03

Бедного мальчика заставили написать петицию, но тупиц даже неправильно указал должность ))

Должность Василия Сафроновича Продана  -"Секретарь міської ради" , а "секретарь міського голови" это секретарша в приемной..))

..ну и  тупицы в этом яценюковском клане... даже петицию не могут  правильно написать, дебилы. А они еще хотят городом управлять.. ))))))) Вы же тупые и нихрена не умеете..

avatar

Сева

29 червня 2018 14:55

Три коментарі вище від Севи, Петра і читаю і плачу написали поидурковаті проданівські прихвостні. Є ще несповна розуму в Чернівцях. Та вбийтеся об ратушу, херої хрєнові.

avatar

@

29 червня 2018 17:17

Хоошо тебе хай сосать у Бурбака? Вкусно? Соси дальше

avatar

Сева собаке

30 червня 2018 04:34