Звільнений директор філармонії не знає, як тепер буде утримувати сім'ю

Звільнений директор філармонії не знає, як тепер буде утримувати сім'ю

21.01.2020, 14:24

У коментарі ІА АСС Любомир Макар підтвердив, що дійсно написав заяву за власним бажанням, але повідомив, що не планував так швидко іти з цієї посади. Адже його контракт закінчувався у 2022 році і він готовий був працювати ще на цій посаді.

"Так, я написав заяву за власним бажанням про припинення дії контракту за згодою сторін. Сьогодні мій останній робочий день. Не приємно по відношенню до сім'ї, бо мав плани ще працювати. У мене був контракт до 2022 року. А тепер буду думати, як далі утримуватиму сім'ю", - сказав директор філармонії.

Звільнений директор дивується, що на наступний рік перед установою поставили задачу заробити на мільйон гривень більше, ніж планували у минулому році.

"Нам доводять норму заробітку на 2020 рік 4,5 мільйони гривень. Минулого року було 3,6 мільйони, а виконали ми близько трьох мільйонів гривень, - продовжує Любомир Макар. - На рівні Міністерства були зустрічі, на яких я задавав питання щодо виконання цих норм. І нам повідомили, що так як ми бюджетна організація, ми не зобов'язані заробляти кошти, відпрацьовуючи якісь норми. Хоча я погоджуюсь про те, що зараз ситуація в країні напружена і потрібно заробляти кошти. Усе, що ми заробили, ми відправляємо на розвиток матеріально-технічної бази. Адже нам з бюджету не виділяють гроші ні на утримання транспорту, ні на ремонт транспорту, ні на поточні ремонти приміщень - це все із зароблених коштів. Але так вирішило керівництво. Хоча особливих зауважень по нашій роботі не було, ми все виконували і відпрацьовували".

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1