Зрадники не мають ні юридичного, ні морального права виступати від імені 'Батьківщини'

Зрадники не мають ні юридичного, ні морального права виступати від імені "Батьківщини"

06.10.2011, 18:25

Найцинічнішою є заява С.Віщук «Намагання окремих депутатів провокувати незадоволення громади вважаю хибним», - повідомили "BukNEWS" у прес-службі обласної організації партії  ВО «Батьківщина».

 «Не помічати» сьогоднішнього незадоволення мас діями влади може лише або сама влада, або її сателіти. Шалене зростання цін і тарифів, згортання соціального захисту населення, вседозволеність олігархів, закриття шкіл, лікарень, ФАПів, нищення малого й середнього бізнесу, свавілля, політичні репресії, яких ще не бачила Україна і проти яких виступає увесь світ – це все хибне?

 Якщо людина, яка запевняла Юлію Тимошенко у вірності ідеології цієї партії, сьогодні вважає нормальною ситуацію в країні, то хай хоча б не ідентифікує себе з політичною силою, від якої, м’яко кажучи, геть відійшла.

 Частина 1 статті 12 Закону України «Про об’єднання громадян» визначає, що об’єднання громадян, зареєстроване у встановленому законом порядку, має виключне право на використання своєї назви. Використання її фізичними та юридичними особами, які не належать до об’єднання громадян, для цілей, не пов’язаних з діяльністю цього об’єднання, забороняється.

 Постановою Президії Політради партії ВО «Батьківщина» № 06-08-157 від 21 січня 2011 року С.І. Віщук та інші особи виключені з членів партії, отже, ні юридичне, ні моральне право не дозволяє їм називатися «Батьківщиною».

 То ж якщо ще раз С.Віщук або будь-хто із числа виключених називатиметься представником ВО «Батьківщина», ми щоразу будемо реагувати і нагадувати ЗМІ і виборцям про зраду цих «діячів» – доки час і закон не розставлять усе на свої місця.

Після безкомпромісного очищення лав обласної організації партії ВО «Батьківщина» від пристосуванців, що зрадили ідеали партії та інтереси виборців, робота оновленої структури набирає обертів. Відбулися звітно-виборні конференції, практично у всіх районних та в обласній організацій обрані легітимні керівники, наводиться лад з фракціями в місцевих радах, повертається довіра людей. Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина» оприлюднила текст розмови з головою обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іваном Мунтяном про перші результати та найближчі потужні плани.

Попри виключення з партії багатьох депутатів, які пройшли по списках ВО «Батьківщина», вони продовжують іменувати себе фракціями «Батьківщини».

Вони це роблять не лише безпідставно, але й незаконно. Фракції формуються на партійній основі, і склад їх визначається самими фракціями. У міській раді фракція фактично саморозпустилася. Фракція «Батьківщина» в обласній раді виключила зі свого складу тих, хто зрадив своїх виборців, здійснив перебіжництво на бік влади і був виключений з партії (це колишні представники керівного складу облпарторганізації та ті, хто до них приєдналися). Нині фракцію в облраді очолює Іван Паламар. Відповідні документи і листи про це з посиланнями на закони та нормативні акти були направлені до керівництва рад. Але зволікання з наведенням ладу в цьому питанні вигідне владі – адже так влада заплутує виборців. Тому ми, реальні партійці «Батьківщини» при кожній нагоді нагадуємо виборцям про те, хто є хто.

Ваша позиція щодо колишніх колег дуже непримиренна.

Звісно, бо вони обманули всіх заради власної вигоди. Скажу більше – це було зроблено свідомо і обдумано. Після всіх перипетій з виключенням цих людей з партії вони подавали апеляцію до вищих партійних органів, що Контрольно-ревізійної комісії. І їм були надані час і можливість виправити ситуацію, повернутися до попередніх позицій. Але вони цим не скористалися. Ну, зрештою, все стало на свої місця – тепер бачимо, що навіть за звернення щодо політичних репресій вони не голосують – а ще недавно так присягалися у вірності партії і її лідеру! Більше того - вони навіть за заяви про підняття цін не голосують... Вони відкрито стали на бік влади. Що ще раз підтвердило правильність наших попередніх кроків.

Нині фракція в облраді невелика…

Але дієва! Разом з іншими опозиційними колегами ми зуміли навіть заблокувати сесію, щоб зупинити підступний план влади дозволити головам ОДА і облради самостійно, без депутатського корпусу і узгодження з громадою, ділити кошти обласного бюджету! На жаль, пізніше влада довела, що завжди готова порушити закон, і таки протягнула це рішення.



КОМЕНТАРІ (1)

За цю Віщучку не нагадуйте, бо ,пробачте,  тягне на р и г а ч к у .............

avatar

06 жовтня 2011 14:26