Зрадників ніхто ніколи не поважав і поважати не буде, - Микола Федорук

Зрадників ніхто ніколи не поважав і поважати не буде, - Микола Федорук

02.10.2012, 20:53

Шановний Миколо Трохимович! Дайте відповідь, але відверту на таке питання. Як ви ставитесь до так званих "бютовців" депутатів міської ради: Чесанов, Кедь, Боднар, Гросу, Кишлярук?, - запитали під час чат-конференції на сайті chas.cv.ua у Миколи Федорука.

МИКОЛА ФЕДОРУК

Ну як можна ставитись до людей, яких виключили з партії. Вони ніби-то цього не бачать і не знають. Далі продовжують себе називати БЮТівцями і навіть керівниками фракції, якої немає. Але цей нонсенс можливий лише у нас, де закриваються очі на явне порушення і регламенту, і закону, коли це стосується «тушок». Зрадників ніхто ніколи не поважав і поважати не буде.

Як ви думаєте, депутат Бешлей, якого ви викохали і виколисали у міськраді, хороша людина? Чесна? Не зрадлива?

МИКОЛА ФЕДОРУК

Думаю, що зрадлива. Але забагато честі обговорювати цю молоду людину на чат-конференції.

На фоні ветеранів часів війни я є порівняно молодим ветераном, як бачите, навіть компьютер осилив. З подивом і нерозумінням состерігаю бурхливу метушню міської ради ветеранів і особисто Павла Микитовича Бажеріна, який дуже активно агітує за михайлішина. Не знаю що це - стареча недоумкуватість чи підлість. Адже неодноразово був на зустрічах з Вами і знаю, як Ви завжди підтримували ветеранів і того ж таки Бажеріна. Завдяки Вам він став почесним громадянином Чернівців. А зараз цей почесний громадянин торгує інтересами міста за продуктові набори. А що з цього приводу скажете Ви?

МИКОЛА ФЕДОРУК

Я вже вище про це говорив. Павло Микитович Бажерін, думаю, сам собі склав ціну, коли, як ви кажете, купився на «продуктові набори».

Пане Федорук, а хто оцей Віктор Довганич, що так Агресивно до Вас ставиться? Ви з ним щось не поділили чи що?

МИКОЛА ФЕДОРУК

Хто такий Довганич, ви вже мали змогу самі переконатись. Як він каже, це – єдиний справжній опозиціонер!?

Чому не підете на прямі дебати з Довганичем і там не скажете, хто він є?

МИКОЛА ФЕДОРУК

Хто він є, він сам знає.

1