Зрада у Ватикані. Лекція про політику католицької церкви

Зрада у Ватикані. Лекція про політику католицької церкви

20.06.2013, 03:55

У п’ятницю, 21 червня 2013 р., о 19:00 у Чернівцях у кав’ярні «Literatur Cafe» в рамках Віртуального Університету відбудеться показ лекції Ольги Четверікової «Измена в Ватикане». Виступ присвячений фінансовій політиці та світоглядовій еволюції Римо-Католицької Церкви у XX ст. Ольга Четверікова – кандидат історичних наук, доцент кафедри історії і політики країн Европи і Америки Московського державного інституту міжнародних відносин. Організатор: Міждисциплінарна дослідницька група «Politosophia». Захід продовжує серію показів наукових лекцій у форматі Віртуального Університету, до числа яких добираються записи з особливою суспільною значимістю та нестандартним поглядом на висвітлювані проблеми. Координатор події – Святослав Вишинський. Лекція пройде за адресою: Культурно-мистецький центр «Українська книга», Центральна пл., 10 (2 поверх). Вхід вільний.

1


КОМЕНТАРІ (4)

ФСБешники хочуть зруйнувати імідж католичної віри?  

avatar

парафіянин

19 червня 2013 22:11

Російське "православіє" скомпрометувало себе і втрачає позиції у міжнародної спільноти. Римо - католицька церква тримає свій авторитет і з новим Папою набирає все більше прихильників. Чудовою в Україні є греко - католицька церква. Для чого пан (ліпше товариш) Вишинський запрошує таких лекторів? В чому він вбачає соціально - суспільну значимість лекції з такою назвою? У назві закладена ідея витвору.

avatar

Михайло

20 червня 2013 11:39

Товариш Вишинський грається в нонконформізм. А топтатися по авторитетах завжди виграшна справа. А у випадку з католицькою церквою ще й безпечна. Це ж не РПЦ, де за таке ще й в пику натовчуть. Католики будуть   дискутувати, розжовувати. То чого не погратися. Молодо-зелено. А слухати роздуми російського науковця про західну церкву, все одно що розумування якогось варвара про трактати Сенеки.

avatar

Михайлові

20 червня 2013 11:49

Соромно, пане Вишинський!Ви ж поляк і ганьбите свою ж віру!
avatar

Валя

20 червня 2013 17:51