„Золото” у прізвищі Наталі Золотунець ще й золото у серці доповнює...

„Золото” у прізвищі Наталі Золотунець ще й золото у серці доповнює...

12.09.2021, 18:01

Не стану приховувати, коли вперше її побачив у кріслі керівника Глибоцького відділення Приватбанку, був вельми подивований. Ще донедавна тендітна і скромна дівчина обслуговувала відвідувачів, коли приходили поповнювати картки мобільних телефонів у одній із приватних крамниць. Аж тут Наталя Золотунець посіла таку відповідальну і, як на мене, високу посаду.

- Тож, Наталю Вікторівно (звісно, ця розмова вимагала офіційного звернення), передусім, вітаю із призначенням, але скажіть, будь ласка, чим пояснюється ваш стрибок у, здається, неочікуваній робочій кар’єрі?

- За вітання щиро дякую, - привітно посміхнулась у відповідь, - однак дещо заперечу щодо несподіваного стрибка. До нього я йшла цілеспрямовано, маючи уже певний досвід роботи не лише у крамниці, зокрема, ще й стаж праці менеджера у нашому банку. Водночас, пройшла і конкурсний відбір серед кількох претендентів на посаду керівника відділення. До того ж, мій фаховий диплом після навчання у Чернівецькій філії Київського Національного торгово-економічного університету саме стосується банківської справи. Як бачите, все доволі логічно.

- Із вами треба погодитись, але кар’єрний ріст, то є дійсно висока мета у житті?

- А чому б і ні, - вже перепитала сама співрозмовниця, - поки молода, як кажуть, здорова, хіба погано досягти чогось у цьому житті вище продавця-консультанта ?

- Даруйте, то мова не йде про міністра фінансів?

Наталя Вікторівна на мить витримала паузу, відтак серйозно поглянула у мій бік своїми гарними великими чорними очима і додала:

- Про подібний рівень не думаю, хоча...

От-от до чого дійшло, все ж не продовжив більше провокувати запитаннями керівника установи, до якої раз за разом заходили відвідувачі. До слова, у цьому банку клієнтів не бракує. Є з ким працювати Наталі Вікторівні та її трьом підлеглим. І до кожного з людей має бути ввічливе ставлення, порозуміння і оперативне обслуговування, до якого у вирішенні фінансових питань і прагнуть.

... Уже прощаючись перепитав Наталю Вікторівну:

- Ваше прізвище не від слова «золото» походить?

- Можливо, воно мені подобається. Скажу вам відверто, навіть після заміжжя постараюсь залишитись з ним.

Золото у прізвищі, золото у серці. Хіба цього замало?

Василь ГЕЙНІШ.

 Вже коли розмову було завершено, Наталя Золотунець зізналася, що свою сорочку, в якій зображена на цьому фото, вона вишила власноруч до Дня вишиванки.   

1