Зняття Мельника на користь Баласиновича не є свідченням високого особистого рейтингу останнього. «Батьківщина» лише виконала взяті на себе перед «УДАРом» зобов’язання? (додано ВІДЕО)

Зняття Мельника на користь Баласиновича не є свідченням високого особистого рейтингу останнього. «Батьківщина» лише виконала взяті на себе перед «УДАРом» зобов’язання? (додано ВІДЕО)

16.10.2012, 23:26

Лідери об’єднаної опозиції «Батьківщина» на Буковині  Іван Мунтян та Максим Бурбак спростували повідомлення прес-служби “УДАРу” про те, що представники об’єднаної опозиції на Буковині нібито не зверталися до “УДАРу” з пропозиціями зняти когось на їхню користь.  Про це вони заявили на сьогоднішній прес-конференції, відповідаючи на прохання кореспондента BukNews прокоментувати це повідомлення. Саму заяву прес-служби «УДАРу»  керівник виборчого штабу об’єднаної опозиції на Буковині Максим Бурбак назвав «незрозумілою».

Питання про зняття «УДАРом» своїх кандидатів-мажоритарників на користь більш рейтингових  кандидатів від опозиції постало у зв’язку з ситуацією в виборчих округах №№ 201 та 202.  Згідно з оприлюдненими результатами соціологічних досліджень, наразі  в цих округах лідирують висуванці об’єднаної опозиції пп. Федорук та Фищук. Тож логічним було б, як не раз публічно заявляли представники опозиції,  щоб свої кандидатури на їхню користь зняли відповідно кандидати від «УДАРу» Галина Марараш та Клавдія Назаренко.  Приблизно так, як це зробив кандидат від об’єднаної опозиції у 204 в/o Василь Мельник.

«Згідно з даними соціології наш кандидат посів другу позицію за популярністю в цьому окрузі, - заявив під час прес-конференції керівник виборчої кампанії ОО "Батьківщина" Іван Мунтян. - За останній місяць його рейтинг подвоївся. Проте ми пішли на зняття Василя Мельника згідно з досягнутими з «УДАРом» домовленостями».  З контексту відповіді політика також  можна зробити висновок, що зняття Мельника на користь Баласиновича не є свідченням високого особистого рейтингу останнього, а лише виконанням «Батьківщиною» взятих на себе перед «УДАРом»  зобов’язань.

Відповіді на питання, чому «УДАР» не зробив крок  назустріч в округах №№ 201 та 202 журналісти так і не почули. Присутній на прес-конференції кандидат у депутати по 204 в/о  відповісти на нього не зміг. Так само без відповіді залишилося запитання, чиї голоси в Чернівцях відтягує Галина Марараш – Федорука чи Михайлішина?

За словами Івана Мунтяна, об’єднана опозиція все ще сподівається, що «УДАР» виконає взяті на себе зобов’язання.  Навіть попри те, що ЦВК не бере заяви кандидатів про зняття з виборих перегонів до розгляду. "Але є ще один шлях - кандидатам доведеться судитися", сказав І.Мунтян.

Центральна виборча комісія України скасувала реєстрацію 27 мажоритарних кандидатів від об'єднаної опозиції "Батьківщина".

Як передає ЛІГАБізнесІнформ, реєстрація скасована:

Округ № 204 (Чернівецька область) - Мельник Василь Миколайович

1


КОМЕНТАРІ (7)

Звідкіля він взагалі тут виплив цей Баласинович? Приїхав на Буковину тільки перед виборами, щоб захопити округ і всі мають йому віддати місце? Та Каденюк і сто разів більше заслужив той мандат, а цей виплив на особистому авторитеті Кличка. Бачили вже таких дєятєлєй. Був ще один такий Тігіпко, який корчив з себе третю силу і опозиціонера. а потім поміг Януковичу стати президентом. Цей такий самий. Чесніше вже Каденюк. Я за Каденюка!

avatar

Буковинець

16 жовтня 2012 18:16

Ви ж  всі кричите,що старі політики Вам набридли.  Ти не знаеш Баласиновича ? Тому що він не бігав до цього  з різними політичними маланками  по Буковині ? Хлопець вчився, набирався досвіду, працював, рідного краю не цурався. Обрав серйозну команду, коли віриішив піти у політику. Звернувся до земляків за підтримкою. Не побоявся  таких конкурентів як Папієв та Каденюк. Що вам люди ще треба ?  Мажора Папієва? Клоуна-шулера Панчишина? Проти Каденюка, як кажуть, ніц нічого не маємо. Але він немає у парламенті команди. І не боєць. Хай створить благодійний фонд і допомагає через нього землякам .  

avatar

Буковинцю

17 жовтня 2012 09:08

А чому Клавдія не говорить відверто що знімає свою, чи удар знімає її,  кандидатуру на користь Фищука. Що за інтриги, адже вона відверто підтримує прихвостня Гасюківського Ваньку Фішера. А ви про домовленості.... Треба щоб Кличко спочатку свій удар спрямував в свою команду....  І щоб розібрався кого понабирав, тому що зайшовши на сайт цієї партії  дивуєшся що це за команда і чи взагалі з ними варто мати справу. 

avatar

202 округ

17 жовтня 2012 13:22

Люди! Кого ви слухаєте. Та всі ці ударівці тримаються лише на спортивному рейтингу Кличка. Це ніхто і звати їх ніяк. Схаменіться. Де вони були до виборів і до Кличка? Хтось чув про нихкрім їхніх друзів, знайомих? А тепер давайте ми хочемо одразу в парламент. Та Баласинович як приїхав перед виборами. то так і поїде назад у свій Київ Не буде він з вами болото місити. хай би пішов працювати директором школи десь на Хотинщині чи Сокирянщині, показав, що може, а то зразу в парламент. Шаровик ивони. Був вже один такий Тігіпко, який прикидався третьою силою. І що, де він тепер? Отак само буде з Кличком. Сам він може й відкрито не перейде на бік Яника, але тушок туди достатньо веде. А потім буде розказувати. як його зрадили, а він білий і чистий. Будьте мудрими. Голосуйте за реальних людей. Каденюк, хоч не прикидається. що буде з владою. А ці вас дурять.

avatar

Добрим людям

18 жовтня 2012 10:15

А Каденюк в якій школі болото місив ?Чи може Каденюк у Клішківцях живе , а не в Києві ? Баласинович , як і Каденюк, до цього були на своїх місцях у Києві - і кожен з них робив свою справу там, як умів: Каденюк у своїй сфері, Баласинович - у своїй. Обоє не забували про рідний край. У обох тут пуповина . У Каденюка - мати, у Баласиновича - мати, батько і півЗаставнівщини -родина.

Різниця між Каденюком і Баласиновичем - у віці , у спрямрованості освіти ( Каденюк - космонавт, Баласинович - економіст, юрист, дипломат, державний управлінець) і в політичній орієнтації ( Каденюк - з Партією Регіонів, Баласинович - з опозицією, Каденюк вже встиг побігати по партіям, а у Баласиновича- ця партія перша). 

Чи буде Баласинович тушкою? Сумнівно. Публічно поклявся,що не буде. Лише починає свою політичну кар"єру і не такий дурень, щоб одразу ж з нею розпрощатися,ставши тушкою.

avatar

Добрим людям

18 жовтня 2012 10:28

А чого це тут пишуть, що Баласинович з опозицією? Примазується до модного бренду? Хто сказав, що УДАР це опозиція? Вони ще мають довести свою опозиційність в парламенті. Правда, Баласиновичу те доводити не доведеться. Бо він туди не потрапить. Хоча йому таки найгірше, бо він вже не зможе казати, що програв, бо опозиція не знялася. Опозиція   йому відкрила дорогу, чого не скажеш загалом про однопартійців Баласиновича з Удару, які не зняли на Буковині ЖОДНОГО свого кандидата на користь ОПОЗИЦІЇ. То це такі вони опозиціонери, що топлять свої партнерів. Звісно, примазатися до опозиції, щоб люди проголосували завжди легше, ніж бути справжнім опозиціонером.

avatar

Опа

18 жовтня 2012 11:15

Хто топить своїх партнерів ? Морораш у Чернівцях працює на Федорука, відбираючи голоса у Михайлішина, а Клава відбирає голоса у Бауера. Чим це погано для опозиції ?  А Баласинович -таки опозиціонер,бо не злякався відповідальності і йде до кінця, хоч у Папієва вже дим з вух повалив від злості.  Як має ще свою опозиційність доводити Баласинович ? Лягати під колеса машини Папієва ? Щось не дуже видно, щоб решта опозиціонерів кидалися на амбразуру. Богдан чітко заявив,що в парламенті буде з опозицією, голосуватиме за імпічмент  президенту, відставку уряду,звільнення політв"язнів, відміну пенсійної реформи,податкового кодексу. Підозрювати,що він не виконає свої зобов"язання,можна. Але так можна сказати  про кожного учасника виборчої кампанії. Не буде Баласинович в опозиції в парламенті, не матиме жодного політичного майбутнього.       
avatar

18 жовтня 2012 21:30