Знайшли буковинця, який здав на металобрухт огорожі з одинадцяти могил на сільському кладовищі

Знайшли буковинця, який здав на металобрухт огорожі з одинадцяти могил на сільському кладовищі

06.03.2020, 22:10

Поліція розшукала чоловіка, причетного до наруги над могилами на Кіцманщині.

У Стрілецькому Куті невідома особа пошкодила та викрала металеві елементи огорожі з 11-ти могил на сільському кладовища. Оперативники Кіцманського відділу поліції з’ясували, що вказаний злочин скоїв місцевий житель. Речові докази вилучено.

 Для розкриття злочину поліцейські здійснили подворові обходи та опитали жителів Стрілецького Кута, які могли бути свідками події. За результатами проведених слідчо-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника – 31-річного місцевого жителя.

 Також правоохоронці з’ясували, що викрадені з могил елементи огорожі правопорушник здав до одного з чернівецьких пунктів прийому металобрухту. Поліцейські вилучили викрадені речі.

 Наразі вирішується питання оголошення чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до злочину. Триває досудове розслідування.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

1