'Злочинна влада' оперативно відреагувала на критику від Бурбака

"Злочинна влада" оперативно відреагувала на критику від Бурбака

16.02.2019, 14:59

Лише вчора народний депутат України Максим Бурбак оприлюднив факти недбалого виконання робіт на спортивному майданчику в школі-інтернаті для дітей з особливими потребами.

- Сьогодні вже переробили. Але оперативно - не завжди якісно, - висловив переконання Максим Бурбак. - І наскільки вистачить бюджету, щоб постійно переробляти? 

- Буду жорстко реагувати на факти зловживань з бюджетними коштами! І завжди - контролювати місцеву владу. Злочинній владі не місце в Чернівцях. Громада має висловитись і добитися відновлення законної влади в Чернівцях! - сказав парламентар. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівці опинилися в заручниках у зграї грабіжників – Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (3)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Четаржу

17 лютого 2019 03:41

в Тернополі переходять на обов'язкове сортування сміття, у Львові чистота і порядок з дорогами у Франківську така лікаргя що туди всі їдуть на лікування, мо Бурбаче ти пес чи народний депутат посади за грати того хера хто винний за цей срач що коїться в нашому місті і тоді буде видно що ти шось робиш а переливати з пустого в порожнє це справа бабульок на лавиці під хатою! я у фейсбукови написав і зробили, во я герой, шо супермен б....!

avatar

123

17 лютого 2019 06:14

Цей майданчик робить УКБ Облдержадміністрації. Місто тут ні до чого. Хіба не відомо, чи просто піар?

avatar

Гонза

18 лютого 2019 13:26