З'явилося відео помешкання, яке обшукували правоохоронці, записане на доньку чи на дружину губернатора Фищука

З'явилося відео помешкання, яке обшукували правоохоронці, записане на доньку чи на дружину губернатора Фищука

06.03.2018, 14:36

6.03.2018 року у всіх офісах, квартирах, будинках, складах і гаражах, якими володіє родина губернатора Фищука проводяться обшуки.

Слідчі управління захисту економіки Тернопільської області мають якісь претензії до цієї родини.

Вранці ми завітали до помешкання, яке записане на доньку чи на дружину Фищука.

Там нас зустріли троє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької ОДА підтвердив проведення обшуків у своєї доньки та сватів

У Чернівцях "трясуть" митних брокерів причетних до губернатора Фищука (ОНОВЛЕНО)

На Буковині проводять обшуки у квартирах, одна з яких належить Фищукам, офісах, на базах, які, можливо, мають відношення до контрабанди, - "Час"



Не змогли нічого доброго чи поганого дізнатися. Тому почекаємо закінчення слідчих дій у квартирі.

Ми спробували дізнатися хоча б щось про те, що діялося у квартирі, де перебувала на той час донька Фищука. Одного разу вона виглянула з-за дверей. Але побачивши відеокамеру швидко закрила їх.

Виходять люди. Питаюся:



І знову не дізнаюся багато про справу. Єдине можемо сказати – таки так, є проблеми у сімейства Фищуків-Ліщуків.

Йдемо до офісу свахи губернатора

Джерело: www.chas.cv.ua

ДОВІДКОВО:

Правоохоронці, які сьогодні проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області, розслідують тяжкі та особливо тяжкі економічні злочини.

Про це сьогодні у коментарі журналістам повідомив начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області Іван Тичина, пише molbuk.ua

Він сказав, що "на даний час працівниками управління захисту економіки в Чернівецькій області на виконання ухвал суду проводяться певні слідчі дії і зокрема, обшуки". 

"Так, це Чернівецька область, це місто Чернівці і декілька адрес в Глибоцькому районі, також інші об’єкти в інших областях, але детально сказати фігурантів, їх адреси я не маю права, це прерогативи слідчих органів", - сказав правоохоронець.

"Це обшуки в рамках кримінального провадження економічного спрямування, тяжкі і особливо тяжкі", - додав Тичина.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області. За даними ЗМІ, власниками помешкань, де тривала спецоперація, начебто є люди, пов’язані із контрабандою. Серед них називали близьких родичів голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Сам Фищук підтвердив, що обшуки відбулися у його доньки та сватів. Натомість він зазначив, що його невідомо, у рамках якого кримінального провадження правоохоронці проводили цю спецоперацію.

1