Зелик, який курує Буковину від ВО 'Свобода' і якого не сприймає Горук, став міністром

Зелик, який курує Буковину від ВО "Свобода" і якого не сприймає Горук, став міністром

18.10.2013, 22:02

"Свобода" створила тіньовий уряд: поіменний список. Кабмін націоналістів дещо відрізняється від чинного.

Відбувся партійний з'їзд ВО "Свобода", на якому партійці обрали склад альтернативного уряду.

Про це повідомив речник "Свободи" Олександр Аронець.

Очолив тіньовий уряд "свободівців" Олександр Сич, на з'їзді він представив програму діяльності, мету, цілі структури.

Щоправда, уряд націоналістів дещо відрізняється від чинного. Посади розподілили так: міністр фінансів – Юрій Левченко, міністр економіки – Йосип Ситник, міністр промисловості та підприємництва – Юрій Тарас, міністр енергетики – Олександр Мирний, міністр екології – Ірина Сех, міністр інфраструктури та регіонального розвитку – Сергій Надал, міністр розвитку сільського господарства – Ігор Сабій, міністр культури і національної спадщини – Богдан Бенюк, міністр соціального захисту – Руслан Зелик, міністр охорони здоров'я – Андрій Гук, міністр сім'ї, молоді та спорту – Ігор Янків, міністр правопорядку (внутрішніх справ) – Олег Бондарчук, міністр закордонних справ – Віктор Гвоздь. Віце-прем'єр-міністр з питань соціальної та гуманітарної політики – Юрій Михальчишин. Віце-прем'єр-міністр з питань національного захисту, міністр національної оборони – адмірал Ігор Тенюх, міністр справедливості (юстиції) – Сидір Кізін. Міністр уряду (міністр без портфеля) – Андрій Бондаренко.

А також на з'їзді створюють комітет люстрації, який очолить Олег Осуховський.

Нагадаємо: під час маршу в Києві на честь 71-річчя УПА очільник "Свободи" Олег Тягнибок поообіцяв, що партія створить свій альтернативний уряд, аби довести, що "свободівці" спроможні працювати у виконавчій владі.

Джерело: tvi.ua

Під час дискусії з колишніми однопартійцями Ігорем Мірошниченком та Андрієм Мохником колишній перший номер виборчого списку "Свободи" до облради Назар Горук написав про становище в партії: "ви вбили Буковинську організацію. Люди вже практично розбіглись. Зелика просто не сприймають. Він чужий. А Віталік (Мельничук. - ред.) не тягне навіть на голову райорганізації. Якщо так буде дальше то буде все плачевно".

1


КОМЕНТАРІ (5)

По-перше Горук не сказав, що він не сприймає Зелика, а те що його не сприймають в більшості члени партії. А так Горук все правильно сказав. Свобода розвалюється.

avatar

Знаючий

18 жовтня 2013 20:23

Юрій Ілліч, то якось вже по-бабськи. З гнільцой

avatar

Юрію Іллічу

19 жовтня 2013 10:55

 знаючий це ЗАПРОДАНЕЦЬ горук

avatar

до знаючого

19 жовтня 2013 16:31

До -  до знаючого. Це запроданець Зелик.

avatar

Юрій Ілляч Чорний Брежнєв

19 жовтня 2013 20:58

Смішно це все ! Міністри в яких досвіду не має принаймні начальника жеку, а вони вже міністри. Смішно !

avatar

1

20 жовтня 2013 12:26