Зеленський перевірив міст у Розтоках і зацікавився будівництвом нового аеропорту в Чернівцях і найвищого гірськолижного курорту на Буковині (ВІДЕО)

Зеленський перевірив міст у Розтоках і зацікавився будівництвом нового аеропорту в Чернівцях і найвищого гірськолижного курорту на Буковині (ВІДЕО)

02.10.2020, 14:06

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Чернівецької області, де ознайомиться з перебігом "Великого будівництва", а також проведе ряд зустрічей. Про це повідомляє пресслужба ОПУ, інформує УНН.

"Глава держави ознайомиться з перебігом реалізації програми "Велике будівництво" на Буковині. Крім того, Президент огляне спорудження другої черги Дністровської ГАЕС та зустрінеться з ученими", - йдеться у повідомленні.

Президент Володимир Зеленський під час робочого візиту до Чернівецької області перевірив будівництво моста через річку Черемош у селі Розтоки Путильського району.

Президент пройшовся новозбудованим мостом, пише molbuk.ua.

Спеціально до візиту президента на мості встановили намет із стендами “Великого будівництва”.

Побачивши стенд із будівництвом школи у селі Рідківці Новоселицького району, де президент був під час минулого візиту, Володимир Зеленський одразу поцікавився: “А школа вже готова?”.

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук пояснив, що вона зараз у процесі здачі в експлуатацію.

“Там трохи затягнувся процес із документами”, - зазначив Осачук. Почувши це Зеленський ще раз перепитав, чи здали школу.

Потім Володимир Зеленський пройшовся вздовж усього моста через річку Черемош, а також цікавився, де можна побудувати найвищий гірськолижний курорт на Буковині.



В Офісі Президента задумалися також про будівництво нового аеропорту в Чернівцях (ВІДЕО)

Під час візиту в село Розтоки Путильського району Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України, прозвітував, що уже наступного року Чернівецький аеропорт імені Леоніда Каденюка має повноцінно запрацювати.

«Аеропорт вже почали відпрацьовувати. Думаю, що наступного року він нормально вже буде приймати. І будемо розвивати його чи новий будувати. Але запустимо, щоб розвивати регіон, щоби було сполучення», - зазначив Кирило Тимошенко.  

Джерело: https://acc.cv.ua/, molbuk.ua, УНН

В Офісі Президента задумалися про будівництво нового аеропорту в Чернівцях (ВІДЕО)

1