«Здорова молодь – це наше майбутнє»! Чернівецький «АВТО-МАЙДАН» пропагує спорт в Чернівцях!

«Здорова молодь – це наше майбутнє»! Чернівецький «АВТО-МАЙДАН» пропагує спорт в Чернівцях!

03.10.2015, 18:25

 У суботу, 3 жовтня, маленька зірочка та надія буковинського пауерліфтингу Аліна Цікул відправляється в Коломию, де візьме участь в чемпіонаті області з важкої атлетики, а вже 16 жовтня її чекає Кам’янець-Подільський, де буде проходити чемпіонат України з важкої атлетики серед дітей до 15 років. На ці змагання Алінку буде супроводжувати її особистий тренер Володимир Крушильнецький, адже саме завдяки його професійним настановам дівчинка в свої 14 років виборола першу золоту нагороду! В 2013 році важкоатлетка стала чемпіонкою України з пауерліфтингу серед дівчаток до 18 років!

Сергій Качмарський, очільник міської організації політпартії «АВТО-МАЙДАН», та за сумісництвом президент федерації пауерліфтингу в Чернівецькій області розповідає, що завжди надавав та надаватиме спортсменці фінансову допомогу, адже дівчинка з малозабезпеченої сім’ї. Так, вже майже 2 роки поспіль Алінка отримує від Сергія щомісячну стипендію, до того ж отримує заохочувальні подарунки (спортивний костюм, та все необхідне для відвідування спортзалу).

За словами Сергія, у Аліни Цікул є велике спортивне майбутнє.

До того ж автомайданівець вирішив взяти під опіку буковинського богатиря Олексія Ревака, котрий також в досить молодому віці показує чудові результати. Вже в 17 років він встиг стати чемпіоном світу серед юніорів та рекордсменом України! 17-18 жовтня відбуватиметься чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу, в якому Олексій буде приймати участь. Сергій вірить в те, що молодий спортсмен неодмінно виборе золото. Після обласних змагань важкоатлета чекає чемпіонат України, на якому він планує виконати нормативи майстра спорту!

Як зазначив раніше сам Олексій – допомоги від держави майже немає, всі витрати приходиться брати на себе, тому Сергій зобов’язався компенсувати чималу їх частину.

Міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» завжди пропагандує спорт, адже це прекрасна альтернатива вживанню алкоголю чи наркотиків. Нам потрібна молода, сильна та здорова нація, тому Сергій Качмарський наголошує на тому, що підтримував та і надалі буде підтримувати молодих спортсменів, адже вони – це наше світле майбутнє! 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Молодці!Краще спорт ніж наркотики!Держава допомогай дітям ,адже вони твоє майбутнє!

avatar

Володя

03 жовтня 2015 23:16