Збитки від пожежі в адмінбудівлі історичного цвинтаря у Чернівцях встановлюються (оновлено)

Збитки від пожежі в адмінбудівлі історичного цвинтаря у Чернівцях встановлюються (оновлено)

13.02.2018, 15:55

У Чернівцях вранці 13 лютого горіла адмінбудівля історичного кладовища на вулиці Зеленій. Площа становила 95 кв метрів. Про це повідомила прес-служба управління ДСНС в Чернівецькій області.

13 лютого о 06:46 на лінію Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в адмінбудівлі на території кладовища на вулиці Зеленій у місті Чернівці. 

Пожежників о 4.30 викликав охоронець цвинтаря, розповіла Інформаційному агентству АСС Анжела Ніколаєва, директор міського комунального підприємства "Історико-культурний заповідник "Кладовище по вул. Зеленій". 

 За викликом на місце події направили рятувальників Державних пожежно-рятувальних частини № 1 та № 2 міста. Прибувши на місце події, вогнеборці ліквідували пожежу на площі 95 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Як повідомила керівниця підприємства, вогонь пошкодив два кабінети адмінбудівлі , зараз працівники усе прибирають. Споруда - застрахована, на місце вже приходили представники страхової компанії, щоб зафіксувати наслідки пожежі сказала журналістам Анжела Ніколаєва.

Що могло стати причиною займання, навіть не можуть припустити. Керівниця кладовища-заповідника зазначає, що усі прилади були вимкнені, а до 5 години ранку було відсутнє електропостачання.

Наразі працівники кладовища розбирають документи, більшість із них - не постраждала, каже керівниця . 

Раніше повідомлялося, що рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі кладовища на Зеленій. 

Фото ДСНСУ в Чернівецькій області, 

Сайт http://acc.cv.ua/

1