Завтра в Чернівцях розкриють секрети місцевого чорного піару

Завтра в Чернівцях розкриють секрети місцевого чорного піару

11.05.2012, 19:04

На пам'ятній, другій річниці ВКурсі, Святослав Вишинський видав «пламєнний спіч» про те, що блогери мають (такі) самі щось гарне і вічне придумувати… і Проводити, якісь цікаві заходи без централізованого керівництва і «керуючої і покращуючою ролі партії...». На зустріч цій революційній тезі, Захар [Подкидишев] видумав цікаву штуку, яку він назвав «політтехнологічний батл». Головна мета цієї штуки — показати думаючим людям «закриту частину» виборчих кампаній, яку ніколи не показують, оскільки вона у більшості «вєлікіх політіков» прикра і убога. Центральна задумка — довести, що за 3 дні (ой вей!) при нормальній командній роботі, для політика можна створити яскраву політичну стратегію, яка здатна не лише «обрати» його на посаду, а й стати запорукою того, що в подальшому він не скурвиться... Фактично — це перша подія під егідою громадянської мережі ВКурсі… Тому, звичайно, ми всіх Вас запрошуємо підтримати нас у починанні… Думаю буде весело! ОТЖЕ! 12 ТРАВНЯ, СУБ(Б)ОТА, 17.00 — АВТОГРАФ. До зустрічі… — ми пішли готуватись!

Джерело: Михайло Шморгун

"Black Sabbath"

!2 травня, субота, 17.00  БКТМ «Автограф», Black Sabbath. Тут розкриються найпотаємніші сторінки чорного піару, розкриються постаті які зробили людей супермерами, розкриють глибинні секрети політтехнологій.Запрошуємо вас на історичну брань, якої ніколи не було в історії нашого міста і ніколи більше буде. У січі приймають участь дві команди по 6 чоловік. По погодженню  команд запрошується журі яке деталізує умови спотички та обирає переможця.

Загальні умови баталії. Проходять чергові вибори мера в середньостатистичному українському місті, обласному центрі. На посаду мера претендують два основні кандидата. Кандидат X вже 3 строки був мером. Кандидат Y є депутат міської ради, секретарем міської ради. Депутатом обраний вперше. За рік  до виборів мер змушений подати  у відставку через незгоду з рішеннями депутатської більшості міської ради, що додає йому співчуття від виборців та підвищує його рейтинг на декілька відсотків. На позачергових виборах обидва кандидати програють кандидату Z, який очолював державну податкову адміністрацію в області.  На виборах він набрав 34%, кандидат X набрав 31%, кандидат Y набрав 21%. Але очільнику міста пропонують стати головою податкової служби всєя України, і він погоджується. Він подає у відставку. Такий вчинок законно обраного міського голови підриває електоральну активність та довіру до всіх кандидатів, тому підтримка громадянами кандидата X падає до 24%, а кандидата Y до 17%.  Кандидат У виконує повноваження міського голови і підвизує його рейтинг на фоні загальної електоральної байдужості.  Призначаються нові дострокові вибори. Вибори проходять паралельно з виборами депутатів місцевих рад. Команда кандидата Y намагається протягом  якомога ширше залучатися до вирішення проблем міста та нарешті робити реальні кроки для туристичної привабливості міста. Будь-які помилки кандидата Y опозиційним  депутатами та пресою роздуваються до великих новинних приводів. Місто визнано одним з кращих для життя в країні. Рівень середніх зарплат залишається нижчим ніж в цілому по Україні. Важке виробництво відсутнє. Кандидат X в усіх своїх інтерв'ю наголошує на кризу у розвитку міста за його відсутності. Вибори проходять під час немасштабної повіні в районі головного ринку міста (який є основним джерелом прямих прибутків міського бюджету). Повінь завдає втрат роботі ринку бо люди бояться робити покупки на місці природного лиха. Зменшуються надходження до бюджету міста через неможливість оперативного вирішення питання через природні зміни руслі ріки які неможливо подолати без порушення екологічного балансу території.   Населення міста Виборці — 190 тис. Національний склад українці — 75%, росіяни — 9%, румуни — 8%, молдовани — 3%, євреї — 4% (після початку війни в Ізраїлі масове повернення людей в місто) поляки, білоруси — 1%. Переважна частина міста православна, великим впливом користуються греко-католицька та єврейська громада міста через велике значення в історії міста. Після початку кризи в Європі до міста повернулося близько 10 000 заробітчан з Італії, Іспанії та Португалії. Що принесло в місто велику кількість валюти, і збільшило відсоток безробітного населення до близько 10%. Основними галузями промисловості є харчова, легка, машинобудівна та деревообробна. Активно розвиваються у секторі малих підприємств торгівля, сфера послуг, ресторанний та туристичний бізнес.

У місті споживається в чотири рази більше халви ніж в сусідньому обласному центрі, в якому населення більше на 10%.

Прізвища та імена кандидатів визначають самі команди.

1. Кандидат X. 60 років. Народився у Луганську. Колишній комсомольський керівник, член КПРС, якого виключили з партія у зв'язку зі звинуваченням в українському буржуазному націоналізмі. 3 з половиною строки очолював місто. Вдівець. Одружений вдруге. Дружина утримує ресторан який вважається борделем. Освіта вища. Офіцер запасу. Православний. Кандидат має стабільний рейтинг близько 29%.

2. Кандидат Y. 40 років. Освіта вища. Проходив строкову службу у прикордонних військах Православний. Народився в місті N. Різні місця роботи починаючи від промоутера. Відсутність досвіду роботи на високих керівних посадах. Пробіл в роботі протягом декількох років… Рейтинг кандидата постійно і стабільно зростає. Одружений, виховує двох дітей. Привабливий зовні, дуже подобається жінкам.

За 72 години до початку раті команди отримують умови, і, виходячи з них готують стратегії та перебіг кампаній, визначають ключові моменти, і менш ключові. За 1 годину до початку свари команди обмінюються стратегіями для підготовки контр ходів. Битва проводиться в три етапи:

1. Команди презентують стратегію кампанії (до 15 хв.).

2. Обмін питаннями та контр ходами (кожна команда не більше 3 ходів) (до 10 хв.). 15 хв. перерва для підготовки реакції на контр удари. Презентація відповідей на контр удари (3 хв. на кожний хід).

3. 5 питань від журі. (до 3 хв. відповідь на питання.)

На початку заходу жюрі обирає голову жюрі. Склад жюрі:

1. Ігор Буркут

2. Юрій Юрійчук

3. Микола Каспрук

4. Андрій Круглашов

5. Володимир Карагяур 

Рінг-анонсер: Альберт — «junior» Комарі (суддя національної категорії).

Джерело: Студентська республіка

1


КОМЕНТАРІ (5)

Шо за фігня? Хто придумав?

avatar

Вася

11 травня 2012 16:40

Там же написано: Захарок придумав. От я тільки собі думаю, чого якщо він такий крутий піарник, він ніяк нормально не розпіарить свого шефа Вітальку? Чи це може спроба накрасти чужих ідей. Діти будуть гратися, а радник вибере собі самі цікаві ідеї на шару?

avatar

гм

11 травня 2012 16:45

вихідні умови неправильні. Кандидат Y ніфіга непривабливий зовні, і тим більше не подобається жінкам. Бо тупий.

avatar

жінка

11 травня 2012 17:56

Дітям сказали що то дитяча гра) а це справжня війна. з справжньою кров"ю, по справжньому дають ляпаси....

Куди дивляться ваші батьки?  Чи у вас їх не має?

avatar

акула пера

12 травня 2012 22:39

С виду смешно, а не смешно. Захар, а правда демократия и политика отвратны?

avatar

Читач

13 травня 2012 17:59