Завтра у Чернівцях відкриється ще один Business Hub 'PAPOROt' smart-prostir'

Завтра у Чернівцях відкриється ще один Business Hub "PAPOROt' smart-prostir"

24.10.2016, 13:15

Тестове відкриття  PAPOROt' co-working заплановано на вівторок, 25 жовтня, за адресою м.Чернівці, вулиця Комарова, 15. Початок о 12.00.

Вже завтра у Чернівцях запрацює новий та дійсно інноваційний для нашого міста smart-простір «Paporot’». 

Креативний директор проекту - Алла Самборська. 

25 жовтня ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у PAPOROt' smart-prostir!!! - коментують організатори майбутню подію. 

З 12.00 та протягом усього дня PAPOROt' co-working абсолютно безкоштовний. 

Також доступні будуть дві конференц-зали, індивідуальні сейфи та free zone! 

Нарешті кожен бажаючий зможе оцінити стильний дизайн та панорамні краєвиди з вікон наших локацій, почастувати ароматними чаєм та кавою та познайомитися із нашою командою. 

А наприкінці дня на присутніх чекатиме сюрприз!!!

Організатори PAPOROt' smart-prostir позиціонують свій проект, як незвіданий простір нових можливостей. 

PAPOROt' smart-prostir - спільнота вільних думок та творчих задумів, заповітних мрій та найсміливіших досягнень, нових прагнень та яскравих вражень.

– По-перше, Чернівцям не вистачає такого майданчику. Ми хочемо позиціонувати себе не лише як хаб. Ми – простір в усіх сенсах. Простір для думок, ідей та спілкування. Але основна наша мета полягає у створенні комьюніті креативних та активних людей, які тут зможуть не лише відпочивати, але й спілкуватися, заводити нові знайомства та розвиватися. Те, що ми пропонуємо місту, буде відрізнятися від того, що було раніше.

Про це в інтерв'ю http://dumaj.cv.ua/ розповіла креативнив директор проекту Алла Самборська.

– Можливо, людина зайде сюди зранку на чашку кави із партнером і залишиться до самого вечора через цікаві івенти. Саме таку платформу ми прагнемо дати Чернівцям.

– Для нас цвіт папороті – це символ зусиль у першу чергу. Що таке цвіт папороті за легендою? Це певні реалізовані бажання та прагнення. Людина повинна робити щось, аби втілити свою мрію у життя. Ми впевнені, що кожен, хто прийде сюди, зможе знайти своє щастя. Якщо людина захоче працювати – у нас є зручний коворкінг; розвиватися та вчитися – ми запланували безліч цікавих проектів; якщо відвідувач захоче просто відпочити – у нас буде зручна лаунж-зона, де можна буде неформально поспілкуватися. Ми – велика та відкрита платформа для комунікації, де кожен зможе знайти свій цвіт папороті.

Тут надзвичайно приємно та комфортно! 

Для кожного відвідувача  підготували ось таку чудову локацію під назвою Sofa. Вартість перебування становить 28 грн/година. 

Вже у вівторок 25 жовтня Ви зможете насолодитися усіма локаціями нашого коворкінгу!

Lounge Hall - це вільний простір, розташований на другому рівні, має стильний дизайн інтер'єру і так само радує погляд відвідувачів панорамними краєвидами парку та міста, як і решта локацій, а комфортабельні крісла-мішки та стильні сучасні місця “на сходах” сприяють спілкуванню у дружній атмосфері. 
Локація обладнана усім необхідним для проведення різноформатних заходів
Місткість Lounge Hall — 12 чол.

 «Paporot’ smart-prostir» пропонує своїм відвідувачам чотири конференц-зали (на 120, 50, 30 та 15 осіб), декілька переговорних кімнат, відпочинкову зону, індивідуальні сейфи, смарт-кафе, гейм-зону та, звичайно ж, зручний та сучасний коворкінг. Ціни, до речі, не кусатимуться. Перша година перебування у коворкінгу хабу коштуватиме 28 гривень, наступні – по 20 гривень.
 

АНОНСИ: 

28 жовтня о 19:00 в PAPOROt' smart-prostir відбудеться літературний вечір Іванни Стеф’юк, яка ділитиметься з Вами своєю творчістю, віршами та душею.

Іванна Стеф'юк- українська письменниця, літературознавець, журналіст, фотомодель.Автор прозової книги «За руку з гостем» (2014),роману «На хітанці». Лауреат літературно-мистецької премії імені Марка Черемшини в галузі літератури.

Завітайте до нас та розділіть творчу атмосферу разом з нами!

Початок о 19:00! 
Ціна квитка-5Огрн 
Чекаємо на Вас за адресою: 
вул. Комарова 15, IV-V поверх 
т. 066 18 19 877

29 жовтня о 16.00 в PAPOROt' smart-prostir завітає чудова людина з неймовірним внутрішнім світом, який обов'язково захопить Вашу увагу своїми розповідями про те, як круто подорожувати світом та що потрібно зробити, щоб почати подорожувати Автостопом! 
Чудовий гість нашого проекту WOW Мандри киянин Олександр Ткачинський – подорожуючий поет, музикант, соціолог
Олександр об'їздив автостопом більше 35 країн світу! Неймовірно цікава людина! 
В Олександра в запасі завжди багато цікавих історій, якими він із задоволенням поділиться із Вами!

Початок о 16:00! 
Ціна квитка-5Огрн 
Чекаємо на Вас за адресою: 
вул. Комарова 15, IV-V поверх 
т. 066 18 19 877

30 жовтня о 19.00 в нас вечір моторошного кіно"HORROR night"??
Серед тих, хто переживе цей вечір, розіграємо FREE DAY у нашому коворкінгу+2 кави!

Довідково:

ATTENTION! ATTENTION! 
Розігрується безкоштовний день у PAPOROt' co-working + 2 кави та смаколики!!! 
Для участі у розіграші: 
- підпишись на сторінку #Paporotsmartprostir
- поділися цим постом 

Переможця розіграшу буде визначено напередодні відкриття PAPOROt' co-working - 24 жовтня о 18:00 за допомогою додатку Random.app


 
 
1