Завдячуючи політиці Яценюка бюджет Сокирянської громади зріс з майже  6,5 млн гривень у 2015 до понад 72 млн гривень  у 2018  році

Завдячуючи політиці Яценюка бюджет Сокирянської громади зріс з майже 6,5 млн гривень у 2015 до понад 72 млн гривень у 2018 році

19.04.2019, 22:44

Голова Сокирянської ОТГ Василь Равлик прозвітував перед громадою. Повна зала людей. Все чітко і ясно, як по поличках розклав. Доходи, видатки, завершені проекти та плани на майбутнє.

- Таким громадам та їхнім ініціативним головам не можна не допомагати, - поділився враженнями від почутого народний депутат України Максим Бурбак. - Ця громада - яскраве підтвердження правильного рішення, яке прийнято урядом Арсенія Яценюка в квітні 2014 року. Назву тільки 2 цифри: в 2015 році бюджет громади складав близько 6,5 млн гривень, а в 2018 вже понад 72 млн гривень. Цифри кажуть самі за себе. 

- Також виступив перед людьми. Зазначив, це все зроблено в Сокирянському районі не завдячуючи, а всупереч злочинній бездіяльності місцевої влади, яка злигалась з аграріями-політиканами. Жоден з присутніх не заперечив, що рішення про створення Сокирянської об’єднаної територіальної громади було єдине правильне. І громада розвивається! Головне, бажання громади до розвитку і вмілий господар - керівник.

Народний депутат України Максим Бурбак виконав почесну місію і нагородив визначних мешканців Сокирянщини грамотами ВРУ . Серед них афганець Микола Дубенко. Добра щира людина, якою пишаються односельчани. Саме завдяки йому в селі Романківці з'явився пам'ятник воїнам - афганцям.

1


КОМЕНТАРІ (4)

то де ж ті гроші.  Що зроблено.  Равлик тікай разом з бурбаком 029

avatar

Сокиряни

20 квітня 2019 20:38

Приємно читати, що є громади де їх голови дійсно турбуються про людей. А ось у Вижниці голова ОТГ замість допомоги підприємцям, у яких внаслідок масштабної пожежі на ринку все згоріло і сімї яких залишилися без куска хліба, вирішив прибрати до рук землю згарища та залишити без роботи та доходів погорільців. Для цієї афери вже готуються якісь папери. Хоча як згорів будинок в голови, то тоді не один підприємець допоміг йому. А тепер, видно відчуваючи що йому не довго, вирішив побудувати бізнес на горі погорільців. Але це добром нікому не кінчається. Він краще б зайнявся містом. Дороги розбиті. Закупили сміттєвоз за 2,4 млн.грн. та контейнери для збору ТПВ за 0,5 млн.грн., але їх ніде не видно і люди змушені вдосвіта бігати за трактором з причепом щоб викинути сміття. А ще з бюджету витратили зверх 300 тис.грн. на капітальний ремонт якогось будинку художника, а люди навіть не знають де він і цікаво, що в ньому малюють, адже у Вижниці є художній коледж. Витратили чималі кошти на якусь незрозумілу розвязку на перехресті біля залізничної станції, чим суттєво звузили проїзджу частину дороги, підвищивши тим самим її аварійність. І таких незрозумілих для платників податків видатків з ознаками корупційності чимало. Краще б голова зясував чому за 50 метрів від пожежної частини могла вщент згоріти саме та частина ринку, земля під якою не була приватизована ринком, і яку мабуть хтось запланував прибрати з найменшими затратами. І чи не думає голова, що й його колись погорільці запитають чи йому не соромно. Убачається, що рейдерство, навіть у найбільш потворній формі, доходить і до провінції.

avatar

Погорільці з Вижниці

20 квітня 2019 22:40

А взагалі хтось здійснює контроль за цими ОТГ. Чи творять, що хочуть та деребанють кошти платників податків як хочуть?

avatar

Вікторія

20 квітня 2019 23:21

А може пора брати ґралі в руки!? Бо ці свинорилі вже заї..и! Скільки можна, за наші гроші, нас же і шмалити!? Може хоч новий " преЗедент" щось поміняє на краще!

avatar

123

22 квітня 2019 04:14