Затриманий  на хабарі у Хмельницькому виявився лісничим Карапчівського лісництва Вижницького держлісгоспу

Затриманий на хабарі у Хмельницькому виявився лісничим Карапчівського лісництва Вижницького держлісгоспу

07.02.2019, 16:09

Слідчими теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, задокументовано факт отримання лісничим Карапчівського лісництва (ДП"Вижницький ДСЛГ", Чернівецька область) неправомірної вигоди у сумі 1950 доларів США, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДБР.

За попередніми даними, лісничий вимагав та отримав неправомірну вигоду від фізичної особи за відпуск необробленої породи дуба у кількості 15 "кубів" без аукціону та укладання відповідних договорів.

Слідчі ДБР у м. Хмельницькому вручили лісничому повідомлення про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. У разі доведення вини лісничому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А чого це сердеги перлися аж до Хмельницького? Підцензурне Букінфо повідомляє про факт, коли взяли на гарячому за такі ж дії поруч з лісництавом? Щось наплутали, а чи йде масове неприктите розкрадання?

avatar

Антон

08 лютого 2019 12:41