Затриманого водія з штабу Панчишина, якому 'шили' антисемітизм, відпустили

Затриманого водія з штабу Панчишина, якому "шили" антисемітизм, відпустили

02.11.2012, 21:44

Буковину політично заштормило. Панчишин звинувачує Папієва. А все почалося з телепередачі про губернатора Папієва "Хто тут живе". Нагадаємо телекомпанія ЗІК зі Львова знайшла маєтки, вертолітний майданчик , труханівські стайні і купу добра, нажитого каторожною працею сім"ї губернатора всея Північна Буковина і Бессарабія. Розповіли і про юного близького родича Михайла Миколайовича, котрий без трьох хвилин уже нардеп. У передачі взяв участь Руслан Панчишин, кандидат у народні депутати на тому ж окрузі, де балотвався й юний Артемко. Про Папієва, його багатства говорили без прикрас. Кажуть, що він розсердився не на жарт. Навіть з пересердя нетолерантно висловився й про газету "ЧАС" та її редактора. А про Панчишина взагалі негарно казав.

Під кінець виборів у штабі Панчишина, навколо нього, з його людьми почали творится незрозумілі дії.

-Напередодні виборів нам опечатали штаб у Хотині,- розповідає Руслан Панчишин.-Там були посвідчення спостерігачів. І тим самим 40 дільниць на окрузі не контролювалися нашими людьми. Потім затримали двох студентів з якимись провокаційними листівками, до яких наш штаб і наша команда ніякого відношення не має. Згодом ці студенти (один із них неповнолітній) попідписували взагалі такі свідчення про себе та інших людей, що вже тягнуть за собою великий кримінал.
Спочатку міліція, потім прокуратура і СБУ шили якісь справи. Затримали молодого водія штабу Паламаря. Не добилися потрібних їм показів і змушені були його відпустити.

-Пустили чутку, що ви втікли за кордон.

-А мені чого тікати? Нехай пакують валізи ті, хто білими нитками шив гнилий кримінал і ті, хто це все придумав. Я сам прийшов до слідчого у прокуратуру і розповів правду про вибори на 204 окрузі. Попросив допитати й Папієва по тих справах, які вони на молодих людей повішати намагалися. Нехай не забувають, що я сам слідчий прокуратури і цю кухню знаю досконало з середини. У них проблема у тому, що ми оскаржуємомо вибори їх результами, підкупи виборців і т.д. Комусь треба буде відповідати за той безлад, який творився і твориться на Бессарабії. Ми переможемо. Бо за нами правда... (далі Буде)

Джерело: chas.cv.ua

Історія питання: Антисемітські листівки "вішають" на людину Панчишина? Мати затриманого Андрія Паламаря переконана, що її син став жертвою спланованої провокації

1