Заступники керівника Офісу Президента України отримали догани, бо в Дніпрі біля Зеленського засвітився Корбан з УКРОПу, - джерело

Заступники керівника Офісу Президента України отримали догани, бо в Дніпрі біля Зеленського засвітився Корбан з УКРОПу, - джерело

17.09.2019, 22:32

Причиною притягнення до дисциплінарної відповідальності двох заступників керівника Офісу Президента України, найімовірніше, стала поява Геннадія Корбана біля Глави держави під час візиту Володимира Зеленського в Дніпро, повідомлять УНН з посиланням на поінформоване джерело.

Колишній заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації часів Ігоря Коломойського Геннадій Корбан не повинен був брати участь в заходах, запланованих у рамках останнього робочого візиту Президента в Дніпро. Проте Корбан несподівано для багатьох, провів для Зеленського екскурсію по території недавно відкритого скверу вздовж Набережної Перемоги.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 вересня, указом Президента винесено догану Трофимову Сергію Володимировичу - першому заступникові Керівника Офісу Президента України; Тимошенку Кирилу Владленовичу - заступникові Керівника Офісу Президента України. В офіційному документі говориться, що вони не впоралися зі своїми обов'язками під час візиту глави держави в Дніпро.

Сам Тимошенко повідомив, що мова йде про організаційні моменти.

УНН направив запит до Офісу Президента для уточнення інформації про те, що ж стало причиною догани.

Джерело: УНН
 
1