Замість звільненого Миколи Якимчука т.в.о. прокурора Чернівецької області буде Ігор  Мустеца

Замість звільненого Миколи Якимчука т.в.о. прокурора Чернівецької області буде Ігор Мустеца

17.02.2017, 20:02
Відповідно до наказу Генерального прокурора України №37к від 15 лютого 2017 року Якимчука Миколу Костянтиновича призначено першим проректором Національної академії прокуратури України, звільнивши його в порядку переведення з посади прокурора Чернівецької області.
 
Тимчасове виконання обов’язків прокурора Чернівецької області покладено на першого заступника прокурора Чернівецької області Ігоря Мустецу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.
 
Нагадаємо, 15 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради за участі керівників регіональних прокуратур в ГПУ звернув увагу на спотворення прокуратурою Чернівецької області інституту угод під час розгляду справи про незаконну вирубку лісу.

"Інститут угод. У деяких регіонах прокурори спотворюють зміст цієї законодавчої ініціативи. Наприклад, Чернівецька область. Уклали низку угод про визнання винуватості з майстрами лісу. І вони визнали себе винними. А на кого вони вказали?! Я хочу на цьому загострити увагу. Угода - це не просто коли людина визнає себе винною, це, коли вона свідчить на організатора і дає дієві покази на того, хто організував цю схему і компенсує збиток, хоча б частково. У Чернівцях вони всі визнали свою вину, ні холери не компенсували, ні на кого не вказали, а суд "шльопнув" їм умовне і всі пішли додому. Це не робота", - зауважив Луценко.

Також голова Генпрокуратури України зазначив, що через таку угоду державі не було відшкодовано завданих збитків на суму у 300 тис грн.
 
Після цього ескперти заговорили про швидку відставку прокурора Буковини.
1


КОМЕНТАРІ (3)

пішов з ГАНЬБОЮ!!! УРАА

avatar

cтудент

17 лютого 2017 18:50

ИМ ЕСТЬ, ЧТО СКРЫВАТЬ!!!

http://buk-life.blogspot.com/2015/08/blog-post_18.html

ПОЧЕМУ ПРОКУРОРЫ, МЕНТЫ, ЧИНОВНИКИ, РУКОВОДИТЕЛИ ВЕДОМСТВ и ПРЕДПРИЯТИЙ (НЕЗАВИСИМО ОТ СТАТУСА) ТАК ПАНИЧЕСКИ БОЯТСЯ ВИДЕОКАМЕРЫ?!

ПРАВО НА СЪЁМКУ ЗАКРЕПЛЕНО В КОНСТИТУЦИИ УКРАИНЫ, ЗАКОНАХ УКРАИНЫ, а также, В МЕЖДУНАРОДНЫХ ПАКТАХ и КОНВЕНЦИЯХ О ПРАВАХ И СВОБОДАХ ЧЕЛОВЕКА, РАТИФИЦИРОВАННЫХ УКРАИНСКИМ ПАРЛАМЕНТОМ!!!

Прокурору Черновицкой областой прокуратуры

Якимчуку Н. К.

Гекова Геннадия Александровича,

правозащитника, журналиста

58000, г. Черновцы, ...

095-474-37-54    gekov50@mail.ru

Паргара Павела Владимировича,

общественного активиста,

58000, г. Черновцы, ...

ЖАЛОБА

(повторная-третья)

 на противоправные действия заместителя областного прокурора в Черновицкой области

Дутковского А. Ю. и старшего прокурора Пероган М. Г.

         Вместо того, чтобы, в соответствии со своей административной должностью (заместителя областного прокурора по уголовным производствам) осуществлять приём граждан и оказывать содействие в решении вопросов, по которым к ним обращаются граждане, прокурор Дутковский А. Ю. уже третий раз (в отношении меня – Гекова Г. А.) грубо нарушает ст. 40 КУ (Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк), ЗУ «Про звернення громадян», ст. 57 КУ (Кожному гарантується право знати свої права і обов'язки. Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом.Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними).

 

 (В полном объёме читайте по адресу:http://buknews.com.ua/page/zamist-zvilnenoho-mykoly-yakymchuka-t-v-o-prokurora-chernivetskoi-oblasti-bude-ihor-mustetsa.html)

avatar

Г. Геков - правозащитник

18 лютого 2017 15:46

avatar

Nina Sivitskaya

23 лютого 2017 07:09