Замість Романа Ванзуряка в облраді новий депутат Віталій Захарюк

Замість Романа Ванзуряка в облраді новий депутат Віталій Захарюк

23.05.2017, 16:01

Чернівецька обласна виборча комісія зареєструвала нового депутата Чернівецької обласної ради Віталія Захарюка. 

Про це повідомляє на своїй ФБ сторінці Віталій Захарюк, який проходить в облраду по списку партії "Народний контроль" після складання депутатських повноважень Романом Ванзуряком. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Ванзуряк дотримав обіцянки про складання депутатських повноважень

"15 травня о 10:00 відбулась сесія Чернівецької обласної ради. Проте Чернівецька обласна виборча комісія зібралась аж о 16:00. Нарешті маю протокол засідання виборчої комісії з підписами членів комісії про затвердження мене депутатом Чернівецької обласної ради VII скликання. Чому Голова обласної ради не зібрав комісію раніше, так як всі необхідні документи до комісії було подано, а від складання повноважень депутатом замість котрого проходжу в раду минуло вже пів року? В обласну раду мене обирали не виборча комісія і не голова ради, а люди, жителі сіл: Берегомет, Реваківці, Клокічка, Неполоківці, П'ядиківці, Дубівці, Глиниця, Коростувата, Бурдей, Ревне, Стрілецький кут, Біла. Вже кілька місяців до мене звертаються, знаючи, що повинен і маю обов’язок допомагати виборцям, а зареєструвати мене як депутата не могли."  — написаів Віталій Захарюк.

Джерело: © FreeLife.cv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій обласній раді готують заміну голови антикорупційної комісії: замість Ванзуряка з "Народного контролю" хочуть призначити "ляшківця" Чернівчана

1