Замішаний у скандалі з житлом прокурор не може представляти інтереси чернівецької громади і повинен піти, - нардеп

Замішаний у скандалі з житлом прокурор не може представляти інтереси чернівецької громади і повинен піти, - нардеп

27.06.2013, 03:03

У мене вимога одна – людина, яка була замішана у скандалі з житлом і землею, яка мала захищати інтереси громади, але використала свої владні повноваження для себе,  повинна піти з роботи.  Так народний депутат України Максим Бурбак прокоментував скандал навколо виділення житла прокурору Лопачуку. -  Він не має права бути присутнім на завтрашній сесії міської ради і представляти інтереси Чернівецької громади. Принаймні так роблять у нормальних цивілізованих країнах. У нас же тишком відмовляються,  а потім думають, як під шумок знову щось зробити.  Не буде цього. Цікаво, що Лопачук відмовився, а рішення виконкому про виділення йому квартири скасовано навіть без згадування прізвища.  Я звернувся до Генпрокурора, щоб він вжив до порушника дисциплінарних заходів. Подивимося, як це буде виглядати. Певне новий прокурор міста Чернівці зрозуміє, що таке йому не потрібне в колективі, яке паплюжить саме ім’я прокуратури.

Як ми вже повідомляли раніше,  у результаті моніторингу роботи міської ради було виявлено, що рішенням виконкому від 21.05. 2013 року, під прикриттям додатку № 1-Д, уповноваженому прокуратурою міста за наглядом прийнятих міською радою рішень Лопачуку Віктору Миколайовичу надано нежитлове приміщення для відновлення під житло загальною площею 99 м.кв. по вул.Гоголя, 4. При цьому, у списку на позачергове одержання жилих приміщень він перебував з 24.03.10 під порядковим номером 197. Більше того, Рішенням міської ради від 29.12.11 Лопачуку, який на той час обіймав посаду старшого помічника прокурора, виділено земельну ділянку площею 0,1 га по вул..Авіаційній. Після оприлюднення цієї інформації, яка набула широкого розголосу, таку людину мали б одразу позбавити займаних посад, оскільки вчинені Лопачуком дії ставлять під сумнів рівень кваліфікації та професіоналізму усіх працівників прокуратури. Віктор Лопачук, отримавши поза законом землю у власне розпорядження, і надалі перебував на сесійних засіданнях Чернівецької міськради, представляв сторону міської прокуратури та здійснював нагляд за прийняттям рішень.

1


КОМЕНТАРІ (1)

До редактора!!!

На мій погляд у вашого блога немає що виставляти лише цього придурка Бурбаку від його пики уже елергія. Трохи майте фацу хлопці.

avatar

Максим

27 червня 2013 06:54