Закон про нацбезпеку повинен набрати чинності до саміту НАТО, -  Бурбак

Закон про нацбезпеку повинен набрати чинності до саміту НАТО, - Бурбак

02.07.2018, 13:08

На саміті НАТО Україна повинна продемонструвати прогрес в обороні та впровадженні реформ.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Вже за тиждень відбудеться саміт НАТО. Це можливість продемонструвати союзникам прогрес України в обороні та реформах. Нещодавно Верховна Рада ухвалила Закон "Про національну безпеку України" - це черговий крок до євроатлантичної інтеграції. Тому, чекаємо на набрання чинності цього закону до саміту НАТО", - зазначив Максим Бурбак.

Він додав, що для впровадження норм цього закону необхідно ухвалити ще низку спеціальних законів, зокрема, новий закон про СБУ.

"Саміт Північноатлантичного Альянсу - це ще й нагода донести до наших союзників чітку послідовну позицію України щодо війни й мирного процесу. Санкції проти агресора треба посилювати й  розширювати. Україна потребує адекватної фінансової допомоги й розширення поставок летальної зброї", - підкреслив керівник фракції.

"Наведу дуже актуальну цитату Арсенія Яценюка: "Весь Захід повинен однаково з Україною бачити шлях відновлення територіальної цілісності нашої країни. Він написаний не в Мінську, а в законі про  відновлення територіальної цілісності і в статуті ООН". У цьому питанні Президент і Верховна Рада мають бути принципові і непохитні, тоді до нас дослухаються", - резюмував Максим Бурбак.

http://nfront.org.ua/news/details/maksim-burbak-zakon-pro-nacbezpeku-povinen-nabrati-chinnosti-do-samitu-nato

1


КОМЕНТАРІ (1)

какой НАТО?? Венгры поляки и румыны заблокировали все вопросы по НАТО!!! Зачем дурить народ ???!!

avatar

Нато

02 липня 2018 14:57