До Дня міста зняли фільм про Чернівці. Заходи до Дня міста 4 жовтня 2014 року

До Дня міста зняли фільм про Чернівці. Заходи до Дня міста 4 жовтня 2014 року

03.10.2014, 23:12

5 жовтня у кінотеатрі «Чернівці» відбудеться прем’єрний показ документальної стрічки «Чернівці: з ранку до ночі», знятої компанією KINOtrek film productionз нагоди 606-річчя з дня першої письмової згадки про місто.

 Через реальних персонажів автори показують справжнє життя міста у сьогоденні. У фільмі проводиться діалог між представниками різних прошарків, професій і особистих переконань. Увагу закцентовано на нагальних проблемах міста, які може вирішити громада лише спільними зусиллями.

 Початок сеансу о 19.00.

З жовтня з 11 до 16 години , 4, 5 жовтня з 9 до 22 години буде повністю перекрито рух транспорту та заборонено стоянку по площі Пресвятої Марії, вул. Турецькій та Шкільній

на ділянці від вул.Турецької до вул.Головної в зв»язку з проведенням заходів до Дня міста , з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку.

 6 жовтня 2014 року з 9 до 19 год.з метою проведення  робіт з ремонту проїжджої частини на вул.Нахімова повністю буде перекрито рух транспорту на ділянці від будинку №10 до будинку №30.

Заходи до Дня міста 4 жовтня 2014 року

 9.00 – покладання квітів на могили Почесних громадян, бургомістрів, примарів, голві міської ради (Кладовище на вул.Зеленій)

 

10.00 – вшанування пам»яті загиблих Героїв Майдану та АТО (Кладовище на вул.Героїв Майдану)

 

11.00 – Загальний молебень чернівчан за Україну (Театральна площа)

 

12.00 Зустріч міського голови О.Каспрука з дітьми , батьки яких задіяні в АТО (дворик Ратуші)

 

12.45 Зустріч міського голови О.Каспрука з делегаціями гостей, почесними громадянами міста, вручення відзнак «Почесний громадянин міста» та «На славу Чернівців» (сесійна зала міської ради)

 

14.00 – початок акції «Україна разом» (вишивання прапору Буковини) на карті України.

 

14.00 – відкриття фотовиставки польських художників Славека Ользацького та Гражини Мишлінської «Україна очима поляків»

 

О 17 годині на Театральній площі – виступ оркестру спеціальної служби транспорту.

1