Загинув координатор групи 'Інформаційний спротив', нардеп від 'Народного фронту' Дмитро Тимчук

Загинув координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук

19.06.2019, 13:58

У Києві в середу знайдено мертвим координатора групи "Інформаційний спротив" (ІС), народного депутата фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука, стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна" з поінформованих джерел.

За словами співрозмовників агентства, попередньою робочою версією слідства є те, що Тимчук застрелився під час чищення нагородної зброї - пістолета.

"Годину тому в себе вдома під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельного поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук", - написав Геращенко в своєму акаунті у Twitter у середу вдень.

За його словами, на місці трагедії працює слідчо-оперативна група.

Пізніше в ефірі телеканалу "112 Україна" Геращенко розповів подробиці трагедії.

"Дружина народного депутата Тимчука зателефонувала у швидку допомогу й поліцію і повідомила, що її чоловік чистив удома нагородний пістолет. Під час чищення зброї завдав собі смертельного поранення. До приїзду бригади швидкої допомоги Тимчук, на жаль, уже помер", - розповів парламентарій.

Згодом у МВС назвали три версії загибелі Тимчука.

У Міністерстві внутрішніх справ розглядають три версії загибелі нардепа Дмитра Тимчука: вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю. Цю інформацію підтвердив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

«Це одне з трьох: або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю», - відповів він на питання про версії смерті депутата.

Інформацію про смерть Дмитра Тимчука підтвердив лідер Народного фронту Арсеній Яценюк. 

Загинув наш друг, великий український патріот Дмитро Тимчук. Це болюча втрата для України і для кожного з нас. Моє глибоке співчуття рідним і близьким Дмитра. Вічна йому пам‘ять.

ДОВІДКОВО: 

Дмитро Борисович Тимчук (народився 27 червня 1972 р.) - український військовий, політичний журналіст і популярний блогер. Підполковник запасу. Координатор групи "Інформаційний спротив".

У 1995 р. закінчив факультет військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища. У 1995-1997 рр. проходив службу у військах протиповітряної оборони. У 1997-2000 рр. працював у штабі Національної гвардії України.

У 2000-2012 рр. перебував на роботі в різних структурних підрозділах Міністерства оборони України. Під час службових відряджень відвідав українські контингенти миротворчих сил ООН в Іраку (тричі), Лівані та Косові.

З 2008-го - головний редактор інтернет-проекту "Флот-2017" і керівник громадської організації "Центр військово-політичних досліджень".

Став відомим завдяки детальному висвітленню анексії Російською Федерацією Автономної Республіки Крим, а також бойових дій на Донбасі й російської диверсійної та військової діяльності в Україні. На позачергових виборах до Верховної Ради 2014 р. був обраний народним депутатом України 8-го скликання за партійним списком (№13 у списку) від "Народного фронту".

Джерело: https://ua.interfax.com.ua/

 

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Позлорадствую над  утилизацией  "Димки- говорящей каски"   члена Навозного понта Писяя.

Свинья, вылизывающая тарелки языком, по фамилии Антошка Херащенко, расхрюкался легендой с ошибками " во время  чисткЕ оружия" ))))

Сонька по кличке Кошкина  пожелала "веяНой памяти"...))))

Вот так скоро утилизируются все члены группировки Сени Кулявлоба !!! ))) Земля им стекловатой!!!

 

Зы... ах, да ... чуть не забыл..))) вопросик у меня.... Накуя этот Димка-говорящая каска "чистил свой пистолетик" при девушке легкого поведения?! ))))) Это что, хобби такое , при телках пистолетиками размахивать?! Типа крутые???...)))))     

avatar

Сева

19 червня 2019 20:22