Загибель 27-річної жінки і трьох її малолітніх дітей, віком 3, 6 і 7 років під час пожежі в будинку, розслідують як умисне вбивство

Загибель 27-річної жінки і трьох її малолітніх дітей, віком 3, 6 і 7 років під час пожежі в будинку, розслідують як умисне вбивство

05.03.2020, 17:48

Загорання приватного будинку сталося у селі Ленківці в ніч на 5-те березня. Сусіди помітили пожежу вранці, коли вогонь вже охопив усю будівлю та впало перекриття. Після ліквідації пожежі рятувальники знайшли в будинку мертвими трьох дітей та їхню матір. Слідчі Кельменецького відділу поліції внесли відомості про вказаний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вранці 5-го березня до Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області надійшло повідомлення від жительки села Ленківці Кельменецького району про пожежу в будинку сусідів.

За вказаною адресою виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Кельменецького відділу поліції, а також місцеві вогнеборці.

На місці події правоохоронці встановили, що під час пожежі в будинку загинула 27-річна жінка і троє її малолітніх дітей, віком 3, 6 і 7 років. Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

За фактом загибелі чотирьох людей слідчі розпочали кримінальне провадження за правовою кваліфікацією частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Співробітники обласного УДСНС та Чернівецького НДЕКЦ встановлюють причину виникнення пожежі.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1