Забродський забарикадувався на ТВА, вимагає позбавити мандатів А.Пишного, Г.Москаля та А.Дирія і каже, що готує викриття Федорука

Забродський забарикадувався на ТВА, вимагає позбавити мандатів А.Пишного, Г.Москаля та А.Дирія і каже, що готує викриття Федорука

06.03.2013, 14:18

Чернівецький телеканал ТВА припинив мовлення. У телевізорі на каналі висвітлюється картинка про рейдерське захоплення.

- Здійснивши посадовий злочин, державний реєстратор внесла до держреєстру інформацію, яка не відповідає дійсності. Я забарикадувався і здійснюю мовлення самостійно. Хто не в Чернівцях, дивіться ТВА онлайн (на сайті citi.cv.ua на головній сторінці справа), - повідомив Василь Забродський. Як  вдалось  довідатись журналістам chas.cv.ua, екс-керівник телеканалу ТВА Василь Забродський наразі перебуває в приміщенні телеканалу по вулиці Червоноармійській, які, за його словами, є його власністю. В цих приміщеннях працює телекомпанія "ТВА+", куди переходять працівники "ТВА". Де наразі телеканал ТВА, йому невідомо. Поки у Забродського ще немає ліцензії, але він готує програми, розслідування і буде їх поширювати, в тому числі через мережу інтернет. Також Василь Забродський повідомив, що власники ТВА винні йому мільйон.

В.Забродський вимагає позбавити мандатів А.Пишного, Г.Москаля та А.Дирія

Звернення до Голови Верховної Ради Рибака Володимира Васильовича та голови Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Макеєнка Володимира Володимировича.

Шановні Володимире Васильовичу та Володимире Володимировичу.

Вчора з цікавістю прочитав в Інтернеті гнівне послання народного депутата України Пишного Андрія Григоровича з приводу нібито порушення чинного законодавства при розгляді регламентним комітетом питання щодо депутата Сергія Власенка. Був здивований принциповістю опозиціонера в царині захисту законів та Конституції України.

І це здивування невипадкове. Весь політикум та громадська спільнота Чернівців вже майже півроку спостерігають за корпоративною війною між власниками телеканалу ТВА А.Пишним та мною . І хоча бізнес записаний на дружину нардепа, сам Пишний неодноразово заявляв, що він хазяїн . Так само неодноразово у цьому корпоративному конфлікті брали участь народні депутати України.

У листопаді 2012 року нардеп Москаль Г.Г., а в лютому цього року, крім Москаля, до участі у корпоративних війнах долучились ще й народні депутати Дирій А.Б. та Бурбак М.Ю. При цьому, під час цих розбірок, народний обранець Дирій А.Б., який перебував у моєму приватному приміщенні, ледь не був розстріляний мною. Епізод відео цієї події на ютубі став лідером за кількістю переглядів у Чернівцях.

І верхом антиконституційного цинізму А.Пишного стало розміщення його громадської приймальні у наших виробничих приміщеннях з метою блокування роботи телекомпанії. Уявіть собі, прийшовши до власної бухгалтерії, Ви дізнаєтесь, що там розміщена громадська приймальня нардепів. А взявши до уваги судові позови А.Пишного до власної дружини, що також свідчать про безпосередню участь у корпоративній війні, виникає запитання: чи не є дії самого Пишного поєднанням бізнесу та депутатської діяльності?

Чому народний обранець, який так палко вболіває за неухильним виконанням Конституції та діючого законодавства САМ ПОРУШУЄ і Конституцію, і закони України?

Прошу розглянути на засіданні Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради корупційні дії народних депутатів Г.Москаля, А.Дирія та М.Бурбака й антиконституційну діяльність народного депутата А.Пишного, та звернутись до суду щодо позбавлення Пишного А.Г. депутатського мандата. 

Порушникам Конституції не місце у Верховній Раді. На засідання комітету прошу запросити мене - генерального директора ТОВ ТРК «ТВА» В.Забродського, і я надам усі підтверджуючі документи. При цьому, витребувати в МВС витяги з трьох кримінальних справ, де прослідковується корупційна складова участі народних депутатів.

Генеральний директор ТОВ ТРК "ТВА", Василь Забродський 

Свою позицію стосовно перипетій на телеканалі на звітній прес-конференції висловив голова облдержадміністрації, Михайло Папієв. 

- Я би порадив усім учасникам конфлікту в першу чергу звернутися до суду і там вирішити свої проблеми. Я не є прихильником комерційних розборок. Але мені все ж таки цікаво, яка участь і який законний статус народного депутата України, коли він приходить вирішувати корпоративний спір і чи не є це ознаками корупції?, - підкреслив Михайло Папієв, голова облдержадміністрації. 

Нагадаємо,  минулого тижня, після зміщення з посади Василя Забродського, на каналі закрили  офісні приміщення (для відділу кадрів та бухгалтерії ТВА), де знаходилася вся документація каналу. В понеділок, 4 березня, офіси розблокували. На дверях кабінету бухгалтерії з'явилася вивіска про те, що тут приймальня одразу двох народних депутатів України: Андрія Пишного та Максима Бурбака. Депутати обласної ради від "Фронту Змін" мають на руках угоду про оренду цих кабінетів. Василь Забродський стверджує, що його угода про оренду цих приміщень теж ще не закінчилася. Офісний центр розділений або записаний на кількох власників. Третій поверх належить Валерію Бордіяну. До приходу власника від вхідних дверей бухгалтерії залишилася тільки рама. Василь Забродський стверджує, пройти в приміщення, яке він орендує, мав повне право.

- Яке ви мали право на мене кидатися? Я тут орендую приміщення. 
- ТВА тут орендує.
- А я і є ТВА.

Пізніше конфлікт ущух. Зібравши документи докупи, правоохоронці продовжили протоколювати інцидент.

Джерело: citi.cv.ua 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Заберіть  цього терориста-наркомана з міста!  Бо він наробить біди!

avatar

Корінний

06 березня 2013 10:53