Забродський вирішив таки не пускати в ефір Бурбака з Федоруком

Забродський вирішив таки не пускати в ефір Бурбака з Федоруком

09.11.2012, 16:00

Президент ТРК "ТВА" Василь Забродський не вважає, що у його ефірі була оприлюднена недостовірна інформація проти кандидатів від опозиції. Як повідомляють «Чернівці. Коментарі», такий висновок випливає з його листа кандидату у народні депутати Максиму Бурбаку.

На його думку, програма "Акцент", присвячена "чернівецькій мафії", яка транслювалася в ефірі ТВА, не має "жодного стосунку" до Максима Бурбака, "як до кандидата у народні депутати".

Крім того, Забродський вважає, що недостовірність інформації, викладеної у програмі, Бурбак має доводити у суді.

"Ваша особиста думка не є правовим інструментом, який зобов`язує нас до виконання наданої вимоги", - відповів адміністратор телеканалу політику.

За словами Максима Бурбака, він звернувся до керівництва ТВА з вимогою надати йому час для спростування недостовірної інформації, озвученої у програмі "Акцент".

Програма "Акцент" транслювалася в ефірі ТВА в останній передвиборчий тиждень 22 та 23 жовтня 2012 року. У ній екс-мера і кандидата в депутати від опозиції Миколу Федорука та кандидата від опозиції Максима Бурбака без доказів і фактів звинуватили у привласненні сотень мільйонів доларів від чернівецьких ринків.

Фото «Чернівці. Коментарі»

«Чернівці. Коментарі»

1


КОМЕНТАРІ (1)

ВАСЯ ЗАПУЦКИЙ ВООБЩЕ ПРИБОРЗЕЛ. ВИДНО ПОРА ЕМУ В КИЕВ. ЗАБЕРУТ ГЕНЕРАЛЬНЫМ ДИРЕКТОРОМ КАНАЛА ИНТЕР. ПОЦ ПОЙДЯТ ТУДА ОХРАННИКОМ.

 

avatar

1234

09 листопада 2012 16:25