Забродський порівняв Бешлея з Каспруком і висловив сумнів, що депутати проголосують за нього, як за заступника міського голови

Забродський порівняв Бешлея з Каспруком і висловив сумнів, що депутати проголосують за нього, як за заступника міського голови

08.10.2013, 20:40

Спостерігаючи за швидкоплинними подіями та кадровими перетурбаціями вирішив також висловитись, - написав на своїй сторінці у ФБ депутат Чернівецької міської ради багатьох попередніх скликань Василь Забродський.  

"А що за гвалт розпочався з приводу В.Бешлея? Чого накинулись як пси? І замолодий, і партія не та? Жаба давить, шановні?

Чому мовчали коли в свій час Федорук зробив з "юного" Каспрука радника з економічних питань? А потім наймолодшого керівника комунального підприємства? І це був не єдиний подібний випадок.

А про Володю скажу так: молодість - це той недолік, який швидко минає. Досвіду організаціі праці у нього достатньо. Маю сумнів, що депутати проголосують як за заступника зараз, але з часом крига скресне.

А взагалі вважаю усі ці постійні рокіровки і звільнення недосконалістю законодавства. Переконаний, що депутат будь-якоі ради не повинен працювати у відповідних виконавчих структурах цієі ради. Хочеш бути чиновником - мандат на стіл і відповідай перед сесією за свою роботу.

А так можна підхалтурити.

Не маю на увазі Кушнірика чи Ніконова.

Я думаю, що партійність в даному випадку не має жодного значення. Ти або член "команди", або ні. Якщо дозволив собі "винести сміття з хати" і це точно на шкоду "команді" - до побачення. Будь готовий споглядати збоку. Питання в іншому. Хто стоіть за Ніконовим, а точніше за інцидентом на сесіі міськоі ради (Редько-Ніконов)? Сьогодні ми спостерігаємо проміжкові результати. І в діях Михайлішина нема жодних неочікуваностей. Хто не з нами - той проти нас. І жодні партійні заслуги не допоможуть. Пригадайте почесне заслання Шуфрича чи сьогоднішнє Кузьміна. Якщо потрібно для загальноі справи, на заслуги не глянуть.

На сьогоднішній день є 2 зами. П.Ротар - його питання фінанси. І О.Паскар - культура , освіта і т.д. Питання містобудівного деп-ту були у Ротара. Якщо не помиляюсь , саме на цю посаду його пропонує В.Михайлішин. Думаю, не факт що проголосують зараз. Але попрацює Володя і через 3-5 місяців проголосують. А щодо фаху - запроси (пропозиція-порада Олексію Каспруку. - ред.) його на дебати в прямому ефірі. Позмагайтесь. Чомусь здається, що ти програєш. Він, на мою думку, більш фаховий".

Натомість чинний депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук переконаний, що призначивши Володимира Бешлея в.о. директора Департамента Віталій Михайлішин порушив закон. Про це депутат Каспрук також написав на своїй сторінці у ФБ. 

"Ай! "Горить земля під ногами" у Михайлішина! Дурниця за дурницею, всупереч законодавству та здоровому глузду. Згідно положення про департамент, яке депутати прийняли, а він сам підписав, в.о. директора департаменту має бути Шиляєв, а ніяк не Бешлей)))) Цирк на дроті..."

1