Забродського звільнили з посади гендиректора ТВА?

Забродського звільнили з посади гендиректора ТВА?

03.12.2012, 17:25

- Мої колишні партнери намагалися по-рейдерськи захопити ТВА і незаконно звільнити мене з посади, - заявив В.Забродський в коментарі molbuk.ua. - Вони намагалися підробити документи. І сьогодні за підробку відкрита кримінальна справа. Василь Забродський розповів, що є одним з трьох співвласників ТВА разом з Людмилою Пишною (дружиною обраного за парстійним списком "Батьківщини" Андрія Пишного - ред) і ще одним. І каже, що без нього не може бути ухвалене жодне рішення. - Це політичні переслідування, - запевняє журналіст. - Вони дізналися, що я готую передачу про злодійство Миколи Федорука і братів Бурбаків і намагаються не дати їй з’явитися в ефірі. Василь Забродський пообіцяв зібрати прес-конференцію і розповісти про всі побробиці конфлікту.

- Збори відбулися 15 листопада, - розповів molbuk.ua уповноважений представник учасників ТОВ "ТРК "ТВА" Олександр Русин. - У зборах взяли участь всі власники телеканалу. Пропозицію про звільнення Забродського вони підтримали одноголосно. Самого Забродського на зборах не було. За словами О.Русина, це пояснюється тим, що Василь Забродський не належить до числа співвласників ТВА. 

Згідно з реєстраційними даними, власниками ТКР "ТВА" є:
Медіа група "СІТІ" ТОВ — 54% статутного фонду
Козлан Оксана Валеріївна — 33,33% статутного фонду
Пишна Людмила Георгіївна — 11,33% статутного фонду

- Опосередковано через Медіа групу "СІТІ" Забродський володіє часткою телерадіокомпанії, але його частка не є вирішальною, - сказав О.Русин. - Тож рішення зборів є законним і вступило в силу після його ухвалення.

1