За все, що він коїв останні роки пан Карвацький має не штрафом відбутися, а відповісти за всією суворістю закону, - М.Бурбак

За все, що він коїв останні роки пан Карвацький має не штрафом відбутися, а відповісти за всією суворістю закону, - М.Бурбак

11.04.2014, 23:46

Під час сьогоднішньої прес-конференції в Чернівцях міністр інфраструктури України Максим Бурбак торкнувся деяких резонасних справ пов'язаних з  розкраданням бюджетних коштів на об'єктах капітального будівництва. 

По-перше, фінансування скандального будівництва Будинку культури в Сокирянах зупинено. А події, які розгорнулися навколо будівництва перинатального центру взагалі злочин. 

Ще до призначення на міністерську посаду, народний депутат України Максим Бурбак не раз публічно заявляв, що два згаданих об'єкти потрібні були минулому керівництву Буковини для розкрадання коштів. Начальником управління капітального будівництва, через які, за словами Максима Бурбака, здійснювалися всі ці оборудки був Валерій Карвацький. Нещодавно суд визнав його корупціонером, оштрафував на 1700 гривень, а новий голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк вигнав з роботи. Проте міністр Бурбак вважає, що цього покарання замало. 

Більше - на відео:

1


КОМЕНТАРІ (2)

Тяжкість може бути у шлунку, через неї фейс Бурбака такий пихатий. Відповідальність може бути по усій строгості закону.
avatar

Дон Педро Чупакабро

12 квітня 2014 09:28

Ну, Чорней молодець. У заголовку замінив тяжкість закону на строгість закону. З відео чому не видалив фразу Бурбака "тяжкість закону"? А якщо серйозно то люстрації у медицині ніхто не відчув як був бардак так і бардак залишиться.
avatar

Дон Педро Чупакабро

12 квітня 2014 15:12