'За умови зміни меж районів не голосують, але своїх кандидатів поставили у всіх виборчих округах': нардепи Бурбак і Тіміш обурені колегами, які провалили важливий закон

"За умови зміни меж районів не голосують, але своїх кандидатів поставили у всіх виборчих округах": нардепи Бурбак і Тіміш обурені колегами, які провалили важливий закон

06.12.2016, 17:42

Народний депутат України Максим Бурбак (фракція "Народного фронту") прокоментував результати голосування за законопроект №4676 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов зміни меж районів у процесі добровільного об'єднання територіальних громад (№4676)".

Про це Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

От такий "подарунок" від "Батьківщини" для об'єднаних територіальних громад на вибори 11 та 18 грудня. За умови зміни меж районів у процесі добровільного об'єднання територіальних громад (№4676) не голосують, але своїх кандидатів поставили у всіх виборчих округах цих громад. Брешуть і не червоніють.

Провал ухвалення важливого законопроекту обурив іншого народного депутата з Буковини Г.Тіміша. (Фракція "БПП-Солідарність").

Про це Григорій Тіміш також написав на своїй сторіпці у ФБ. 

 - Важливий законопроект провалено. А тепер, що робити Магалі і Остриці? Вони прийняли рішення про об'єднання, Буківка, де 90% населення за об'єднання з Тереблече і Туряткою з Глибоцького району, поставлена на коліна. Ганьба популістам!!! Висновки робить самі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну Бурбаче, тебе вже нездатний перебрехати ніхто,  так як ваша фальшива команда вміє все перекрутити і обіграти з вигодою для себе  вже не зуміє ніхто.

avatar

Чия б корова мукала

06 грудня 2016 20:49