За сприяння Івана Рибака у Сторожинці добудували новий корпус гімназії №2

За сприяння Івана Рибака у Сторожинці добудували новий корпус гімназії №2

21.01.2019, 16:38

Новий рік і вже чергова спільна перемога. Новозбудований корпус гімназії №2 у м. Сторожинець сьогодні урочисто відкрито.

Ще в 2017 році, перебуваючи на відкритті у закладі меморіальної дошки українському воїну Петру Зайцю, який героїчно захищав нашу державу на сході України, народний депутат України Іван Рибак домовився із головою Сторожинецької ОТГ Миколою Карлійчуком про співпрацю, адже відкриття нової будівлі школи буде кращою шаною пам`яті про нашого захисника.

І вже сьогодні 130 учнів мають змогу вивчати фізику, хімію, біологію та інформатику у нових шкільних класах, обладнаних за сучасними технологіями. Також на школярів чекає просторий спортивний зал із роздягальнями та душовими. У всіх кабінетах встановлено енергозберігаючі вікна та двері.

Крім цього, для найменших мешканців краю відкрито дві групи дошкільного виховання на 50 місць. Світлі приміщення облаштовані зручними меблями та необхідним обладнанням, щоб діти виховувалися в комфортних умовах.

Перебуваючи на заході, народний депутат України Іван Рибак привітав присутніх вчителів, дітей та батьків із вагомою для громади подією.

- Вдячний Уряду за підтримку нашої ініціативи. Це гарний приклад якісної та плідної співпраці, в результаті якої дуже швидко вдалося досягнути результату на благо мешканців Сторожинеччини, - сказав Іван Рибак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

1