За службову недбалість судитимуть майстра ДП «Чернівецький лісгосп»

За службову недбалість судитимуть майстра ДП «Чернівецький лісгосп»

01.03.2019, 14:02

Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість), відносно майстра лісу ДП «Чернівецький лісгосп».

Досудовим розслідуванням встановлено, що майстер лісу Садгірського лісництва, будучи працівником правоохоронного органу – лісової охорони, службовою особою, яка здійснює захист і охорону лісу, неналежно виконував свої обов’язки та допустив проведення невстановленими особами самовільних рубок на території ввірених йому під охорону кварталів.

Через відсутність контролю було незаконно зрубано 56 дерев різних порід.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до суду.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ні для когоне секрет, що ліс у приміській, доступній для вивезення зоні безпардонно вирубують. Невже цьому може бути покладено кінець?!

avatar

Мигай

01 березня 2019 18:31

А чому особи, які рубали ліс, нестановлені? Беріть за жабри так званого майстра, і нехай розколюється! Боже, скільки в цій країні нечестивих крадіїв, Одні наживаються на чужій крові, інші отримують захмарні зарплати (це як підкуп розвалювати галузі, приміром, ту ж пошту, чи що?), треті нищать-рубають собі на наживу! А чому б і ні, якщо "верхи" творять таке?!

avatar

Спиридон

01 березня 2019 18:39