За рік Віталій Михайлішин кардинально поміняв версію свого знайомства з Юрієм Борісовим

За рік Віталій Михайлішин кардинально поміняв версію свого знайомства з Юрієм Борісовим

18.09.2012, 20:16

За рік Віталій Михайлішин кардинально поміняв версію свого знайомства з Юрієм Борісовим, повідомляють «Чернівці. Коментарі».

Секретар Чернівецької міськради Віталій Михайлішин в інтерв`ю виданню "Власть денег" на запитання, як давно він знає Юрія Борісова, відповів:

"З Юрієм Сергійовичем ми познайомилися ще в школі. Правда, вчилися в різних школах. Але ми часто перетиналися на спортивних змаганнях, які проводилися між нашими школами. З того часу ми підтримуємо приятельські стосунки. І, слава Богу, з роками вони не перериваються".

Водночас, як зазначає на своїй сторінці у мережі Фейсбук керівник ГО "Фронт Змін" Олексій Каспрук, у квітні минулого року під час їх спільної участі у програмі "Суть речей" Михайлішин розповів чернівчанам іншу версію власних стосунків з Борісовим:

Михайлішин: "Щодо Юрія Борисова, то ви знаєте, що в Києві є потужне Чернівецьке земляцтво. І на одному зібранні земляцтва ми і познайомились, - розповів в ефірі радіо "Станція" секретар міськради".

Ведуча: "До цього ви не були із ним знайомі? Тому що у цій студії звучала така інформація, ніби-то ви вчились разом у школі".

Михайлішин: "Це неправда, ми із ним познайомились в Києві. Він дійсно дуже розумна людина і мені приємно, що я із ним познайомився".

Як неодноразово повідомляли ЗМІ, Юрія Борісова називають людиною, яка стоїть за процесом усунення з посади Чернівецького міського кголови навесні 2011 року.

Фото «Чернівці. Коментарі»

«Чернівці. Коментарі»

1