За фактом падіння 85-річної чернівчанки, яка травмувалася під час висадки з маршрутки, розпочато кримінальне провадження

За фактом падіння 85-річної чернівчанки, яка травмувалася під час висадки з маршрутки, розпочато кримінальне провадження

09.05.2019, 18:54

Попередньо, жінка отримала перелом стегнової кістки внаслідок падіння під час посадки-висадки пасажирів маршрутного автобуса. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Працівники Шевченківського відділення поліції опитують можливих очевидців і свідків інциденту та перевіряють отриману інформацію.

 8-го травня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 85-річної чернівчанки, яка під час висадки з маршрутного автобуса впала і отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

 Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 Наразі поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини травмування пенсіонерки, з проханням повідомити її за номером (095) 8796080 або на спецлінію «102».

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
фОТО MOLBUK.UA ілюстративне
1