За 5 гривень перевізники навіть не планують покращуватимуть якість перевезень у Чернівцях

За 5 гривень перевізники навіть не планують покращуватимуть якість перевезень у Чернівцях

30.10.2018, 13:47

Сьогодні перевізники прийшли на засідання виконавчого комітету міської ради. Підприємці принесли таблицю розрахунків тарифів у чернівецьких маршрутках за останні декілька років, порівнявши їх із курсом долара та вартістю пального. За словами перевізників, існуючий тариф не дозволяє підприємствам розвиватись. Мовляв, якщо вартість проїзду у маршрутках менше 20-ти центів, в підприємства не залишається зайвих коштів на оновлення автопарку. 

Нагадаємо: З 1 вересня у Чернівцях збільшили вартість проїзду в маршрутках з 4-х до 5-ти гривень. Даний тариф є тимчасовим. Згідно прийнятого рішення підвищений проїзд у маршрутках почав діяти з вересня до 31 грудня цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях хочуть підвищити ціни на проїзд: Бешлей розпорядився готувати розрахунки

Члени виконавчого комітету у свою чергу висловили претензії до підприємців. Мовляв,їм пішли на поступки та підняли тариф у вересні із 4-х до 5-ти гривень, як того просили підприємці. Однак обіцяного покращення якості послуг не відбулось. У виконкомі вимагали перерахувати, що змінилось в сфері перевезень у Чернівцях від моменту підняття тарифу. Насамперед йшлось про покращення в організації руху маршруток, що, зі слів представників виконкому, на вимагає додаткових капіталовкладень.

Підприємці ж відповіли, що про покращення не може бути мови, адже із підняттям тарифу одразу підскочило у ціні й пальне. Відтак, у роботі виконкому оголосили перерву. До того прийняли рішення створити комісію, яка перегляне питання пільгових перевезень у Чернівцях.

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Саме цікаве що жоден перевізник даже і не старався ніколи для толпи покращити умови "скотовозок " бо за ці роки перевізники побудувалися зафарширували хати і покупляли крузаки а лохи потерплять!) Ніхто ніколи для людей які себе не поважають старатися щось покращувати не буде!

avatar

Taras

30 жовтня 2018 21:04