З-під стін Успенського собору старообрядців Москаль звернувся до Колесніченка: чи канонічно діє місцева влада, відмовляючи громаді в виконанні твого ж закону?

З-під стін Успенського собору старообрядців Москаль звернувся до Колесніченка: чи канонічно діє місцева влада, відмовляючи громаді в виконанні твого ж закону?

12.05.2013, 00:44

На фото – Успенський собор старообрядців, побудований в селі Біла Криниця Чернівецької області купцем Овсянніковим. В селі живуть росіяни-старовіри, що колись втекли з Красноярського краю після реформ патріарха Нікона. Аналогом цього собору є собор Василя Блаженного на Красній площі у Москві. Не дивлячись на мої неодноразові звернення, місцева сільрада так і не спромоглася надати російській мові, носіями якої є більшість місцевого населення, статусу регіональної. І при цьому Вадим Колесниченко – автор всім відомого закону – мовчить, як глухонімий партизан! Це зайве підтвердження тези про те, що закон Вадіка – тільки фікція і піар. Тому з-під стін собору звертаюся до Колесніченка, як до голови комітету з захисту канонічного православ’я і лідера всіх антифашистів світу: Вадік, на твою думку, чи канонічно діє місцева влада, відмовляючи громаді в виконанні твого ж закону? Друге питання: цей собор канонічний чи неканонічний? Третє: я, як православний гуцул, канонічний чи ні? Буду вдячний за щирі відповіді :)

Про це політик написав на своїй сторінці у ФБ.

Див. також: СТАРА ВІРА:блиск і злиденність буковинської Білої Криниці

ДЖЕРЕЛО З БІЛОЮ ВОДОЮ, АБО ІСТОРІЯ ПРО ПОЛІТИКУ, ЕКОНОМІКУ ТА БЕЗГОСПОДАРНІСТЬ У БІЛІЙ КРИНИЦІ

"Якщо Господь дав тобі талант, то маєш його використати"або Від чого не встиг застерегти Президента України Віктора Ющенка єпархіальний іконописець-старовір Володимир з Чернівців 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Харабара під час Великого посту спокутував свої гріхи у Храмі Святого Духа, що на Соборній площі в Чернівцях.

Москаль, коли ти перестанеш підбурювати населення Буковини?, піди і запитай у Владики Онуфрія, чи є канонічною церква у Білій Криниці  Якщо ти є насправді віруючою людиною, то повинен  знати, що у футболці до храму не ходять, це тобі не по фєні розмовляти на вулицях міста Чернівці.

 

avatar

Смотрящій

11 травня 2013 22:34