З Панчишиним, проти якого  почали кримінальне провадження, Демидов спілкується у facebook, а оцінки Бурбака -  його суб'єктивне бачення (+відео)

З Панчишиним, проти якого почали кримінальне провадження, Демидов спілкується у facebook, а оцінки Бурбака - його суб'єктивне бачення (+відео)

24.07.2013, 19:07

Журналіст www.buknews.com.ua попросив начальника УМВС у Чернівецькій області Олександр Демидов прокоментувати заяву народного депутата Бурбака про замовний характер справи проти екс-мера Новодністровська Руслана Панчишина. Керівник буковинської міліції зазначив, що Стосовно заяв опозиційних депутатів про те, що влада використовує міліцію для тиску на опонентів, то Олександр Демидов сказав наступне: "Коментувати заяви того чи іншого народного депутата не буду. Це його суб'єктивне бачення. Народні депутати вибрані людьми і про результати своєї роботи будуть звітувати перед своїми виборцями".

А слідство покликане перевірити законність передачі приміщення в оренду. 

- Ми із Русланом Панчишиним постійно спілкуємося у facebook. Він пише нам, ми йому відповідаємо. Кожен має право на захист.  Можу сказати, що відповідні органи почали кримінальне провадження для з’ясування обставин. Крапку в цій справі має поставити суд. 

Джерело: molbuk.ua

Під час прес-конференції начальника УМВС України в Чернівецькій області Олександра Демидова журналісти поцікавилися, чи аналізує міліція партійну приналежність злочинців, яких притягують до відповідальності. Пропонуємо відповідь полковника Демидова на це питання (пряма мова):

 Раніше ми повідомляли:

Бурбак звинуватив правоохоронців у виконанні політичного замовлення Папієва і пообіцяв, що влада не позаздрить

1