З ОДА 'пішли' Миколу Вережана і  Володимира Виноградника, Богдан Онуфрик - на черзі? А натомість повернули Усика...

З ОДА "пішли" Миколу Вережана і Володимира Виноградника, Богдан Онуфрик - на черзі? А натомість повернули Усика...

29.05.2012, 20:51

Голова ОДА Михайло Папієв на апаратній нараді представив виконуючих обов`язки начальників кількох відділів облдержадміністрації. Як стало відомо порталу «Чернівці. Коментарі» з власних джерел, попередні керівники цих відділів позбулися посад після надання відповідей на інформаційний запит журналіста. Зокрема, за наявною інформацією, представили т.в.о. начальників відділу кадрової роботи Олексія Красенка та роботи зі зверненнями громадян Олександра Тіщенка.

Відповідями на інформаційні запити в ОДА опікується відділ звернень громадян апарату ОДА, який донедавна очолював Микола Вережан. До запиту щодо освіти начальника управління внутрішньої політики та зв`язків з громадськістю ОДА долучався й відділ кадрової роботи, де начальником був Володимир Виноградник. Наразі пан Виноградник уже не обіймає цю посаду, а Микола Вережан перебуває в лікарні після інсульту.

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», виконання прес-службою ОДА невластивих для неї функцій змусило чернівецьких журналістів поцікавитися фаховим рівнем керівника цієї структури облдержадміністрації.

На інформаційний запит журналіста Миколи Костиняна про освіту і підвищення кваліфікації начальника управління внутрішньої політики та зв`язків з громадськістю ОДА, надійшла відповідь, з якої можна зробити висновок, що за фахом, якого вимагає її нинішня посада, начальниця управління проходила стажування 11 днів.

Питання про фаховий рівень керівниці управління виникло після того, як підпорядкований їй підрозділ поширив коментар одного з очільників ОДА з питань, які той не може коментувати як посадовець – а лише як приватна особа. Тобто держслужбовці використовували службу в приватних цілях.

У відповіді на інформаційний запит журналісту, яку він надав порталові Букінфо, випливає, що єдиним навчанням чинного начальника обласного управління УВП та зв`язків з громадськістю Г.В.Мальони у сфері зв`язків з громадськістю було стажування в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ з 17 по 28 жовтня 2011 року.

Фото «Чернівці. Коментарі».
«Чернівці. Коментарі»

Р.S.: кажуть, що після запиту про договори зі ЗМІ "підуть" Онуфрика. також кажуть, що він разом з оцими обома не дуже у фаворі в папієва. що ж, побачимо, як там ситуація надалі складеться. 28 травня, голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв під час апаратної наради представив учасникам наради новопризначеного начальника Державної сільськогосподарської інспекції в Чернівецькій області Віталія Усика, а також виконуючих обов’язки начальників відділів апарату облдержадміністрації - кадрової роботи Олексія Красенка та роботи зі зверненнями громадян - Олександра Тіщенка.

1


КОМЕНТАРІ (7)

О, ще один нунсівець сплив на поверхню. Хоча Усик може з них усіх одни справді знає роботу. Видно зовсім лажа в керовників, якщо почали витягати старі перевірені кадри. Врешті партія Ющенка їм і так не чужа. Спочатку допомогла рецидивісту стати президентом. Тепер  її почесний говоа каже, що його мета під час виборів - не участь, а викриття поганих опозиціонерів в КОД. Вчитайтеся - не влади, а опозиціонерів. Відробляє бідака свою дачу, а Усики, Грушки, Павлюки допоможуть. До речі, якщо підуть Онуфрика. то так скоро і до Куліша доберуться. Чи Куліш сам має звязки з Фірташем. Такого не зачеплять.

avatar

О, ще однин нунсівець сплив

29 травня 2012 16:09

ЖОРА Галиць!!! Не гони Біса! Не доводь людей до інсульту! Не радій чужій біді, бо твоя у переді. Жора читай книжки! 

Скільки ще нормальних людей з"їсть твоя МАЛЬОНА? Життя Жорік, то є бумеранг - що від себе кинеш, то до тебе і повернеться.

Жора?  книга називається "Скарбниці Україньської народної мудрості"

avatar

Земляк з Турятки

29 травня 2012 23:11

Онуфрика на гиляку!

avatar

свобода

30 травня 2012 01:03

 От цікаво, а що мав відповісти на запит Вережан? Що він відкрив велику воєнну таємницю. І що тут такого, що Мальона - економіст, якщо її рівень підготовки влаштовує керівництво.  По закону Вережан мусив відповісти, він це зробив.  А що наступний керівник не буде цього робити? Це якесь фірмове виробництво слонів з мух. Все на дурну гарячу голову роблять. Мають тепер купу ображених.  А поставилися б лояльно до статті Костиняна, то через два-три тижні про неї забули.  А так кують кадри для опозиції, не лялькової, а справжньої. Про бумеранг правильно пишуть. Ще жодного разу не було, щоб не повернулося.

avatar

Пророк на дому

30 травня 2012 08:42

Вережан міг відповісти ВСЕ ЩО ЗАВГОДНО, але він не мав жодного права (для тупеньких див. ЗУ "Про захист персональних данних") додавати ФОТОКОПІЇ дипломів! Закони треба читати!

avatar

пророку

30 травня 2012 10:54

О, значить таки правду говорять, що це турянське мурло натравило на Вережана прокуратуру. А Коваль взяв під козирьок. Та ще ваще срака!!!!!  Невже ці людці взагалі думають, що безкарно втечуть з Буковини після того, що тут накоїли.  Якщо він таке зробив горіти йому в пеклі.

avatar

Пророку від пророка

30 травня 2012 11:35

Дійсно, може це Галиць працює на опозицію, бо відчуває що кінець ригиналам близько. Чим ще можна пояснити, що він постійно створює приводи не любити цю владу: книгарні, коментарі по Новодністровську, тепер шкандаль та репреії "своїх". То може цейкозачок-Штірліц засланий опозицією до лав ПР?

avatar

Мюллер

30 травня 2012 12:12