З нагоди свята Святого Миколая співробітники СБУ в Чернівецькій області відвідали вихованців військово-спортивного ліцею м. Чернівці

З нагоди свята Святого Миколая співробітники СБУ в Чернівецькій області відвідали вихованців військово-спортивного ліцею м. Чернівці

18.12.2012, 23:03

Це перший середній навчальний заклад на Буковині такого типу, який відкрився у 2009 році. Тут навчаються понад 150 дітей, які в майбутньому хотіли б поєднати своє життя зі служінням Батьківщині в лавах збройних сил та правоохоронних органів.

У вітальному слові помічник начальника Управління полковник Василь Фесюк привітав ліцеїстів з новорічними святами та побажав їм здійснення самих заповітних бажань у новому 2013 році, - повідомили www.buknews.com.ua у Прес-службі УСБУ в Чернівецькій області.

Василь Фесюк відзначив, що військово-патріотична спрямованість закладу допоможе малим вихованцям загартуватися як духовно, так і фізично. Сумлінна праця та навчання, наполегливість, вміння долати перешкоди та віра у свої сили – це якості, що притаманні переможцям, і саме цього вас тут навчають. «Ви майбутнє нашої держави, тому ми бажаємо Вам вирости справжніми патріотами та надійними захисниками своєї Вітчизни», – зазначив він. Опісля співробітники СБУ подарували дітям набори спортивного приладдя.

 У свою чергу ліцеїсти виступили зі святковим концертом, на якому продемонстрували власні таланти і подякували гостям за привітання та увагу.

 На запрошення ліцею відгукнулися також працівники УМВС області, прикордонники, митники, податківці, офіцери Чернівецького військового гарнізону.

1