З глибоким сумом ми дізналися про трагічну новину – обірвалося молоде життя Володимира Дарчука. ВО «Батьківщина» висловлює співчуття

З глибоким сумом ми дізналися про трагічну новину – обірвалося молоде життя Володимира Дарчука. ВО «Батьківщина» висловлює співчуття

23.01.2012, 19:11

За роки громадсько-політичної діяльності Володимир Дарчук проявив себе як людина з принциповою громадянською позицією. Він був активним учасником та організатором багатьох заходів, які проводив «Фронт Змін», переймався життям та проблемами рідного села Великий Кучурів та відстоював права мешканців усього Сторожинецького району, чиї інтереси представляв в обласній раді.

Чернівецька обласна організація партії, депутати «Фронту Змін» в усіх місцевих радах глибоко сумують з приводу трагічної втрати.

У цю важку хвилину  ми висловлюємо щире співчуття родині Володимира Володимировича. Пам'ять про нашого колегу, товариша і друга завжди залишиться в наших серцях та житиме у добрих справах, які залишив по собі Володимир Дарчук.

Чернівецька обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін»

Фракція ВО «Батьківщина» в Чернівецькій обласній раді та обласна організація партії ВО «Батьківщина» глибоко сумують з приводу трагічної загибелі колеги, депутата обласної ради від «Фронту змін» Володимира Дарчука. Схиляємо голови у скорботі за молодим життям, яке обірвалося на злеті, щиро співчуваємо рідним і близьким загиблого. Нехай земля йому буде пухом.