З чотирма керівниками обласних митниць західного регіону України проведуть ще одну нараду, але Салагора все одно звільняють  (ОНОВЛЕНО)

З чотирма керівниками обласних митниць західного регіону України проведуть ще одну нараду, але Салагора все одно звільняють (ОНОВЛЕНО)

09.07.2019, 14:28

Сьогодні з чотирма керівниками обласних митниць західного регіону України проведуть нараду щодо проблем, озвучених на нараді з президентом Володимиром Зеленським в Ужгороді. Про це сказала речниця ДФС Наталія Непряхіна.

Про це повідомляє ТРК "Буковина".

Водночас виконувач обов’язків керівника ДФС Олександр Власов повідомив, що начальника Чернівецької митниці ДФС Миколу Салагора звільняють з посади.

Зокрема, він зазначив:

"За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про увільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць західного регіону – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької. Цю роботу будуть виконувати фахові спеціалісти з числа керівного складу митних департаментів ДФС".


На нараді в Ужгороді був очільник митниці Чернівецької області Микола Салагор. Президент Володимир Зеленський сказав йому звільнитись за власним бажанням протягом двох днів через неналежну боротьбу з контрабандою. За його словами, якщо він цього не зробить, його має звільнити в.о. очільника ДФС Олександр Власов.

Ми звернулись по коментар до прес-служби ДФС, аби дізнатись, чи звільнять Миколу Салагора.

Нам у коментарі речниця ДФС Наталія Непряхіна відповіла, що рішення приймуть після сьогоднішньої наради з керівниками чотирьох митниць. Водночас, вона каже, діяти будуть згідно з законом про державну службу.

Вчора ми хотіли звернутись по коментар до очільника Чернівецької митниці Миколи Салагора. Охорона не впустила нас, посилаючись на те, що Салагор не має на це часу. Також ми намагалися сконтактувати із Миколою Салагором телефоном. На наші дзвінки він не відповідав. Начальниця відділу Чернівецької митниці ДФС Світлана Побережник сказала, коментувати заяву президента Микола Салагор не буде.

1