З Чернівців вивезли 1900 тон снігу і заборонили паркуватися в центрі

З Чернівців вивезли 1900 тон снігу і заборонили паркуватися в центрі

13.12.2012, 22:59

З 9 по 13 грудня у боротьбі зі стихією у Шевченківському, Першотравневому та Садгірському районах міста взяло участь понад 1000 людей, було задіяно 63 одиниці техніки. Спільними зусиллями вдалося прибрати від снігу 208 вулиць.  Тільки у Шевченківському районі роздано 980 попереджень щодо прибирання ними прилеглої території. Разом з тим, відділом благоустрою та санітарно-екологічного стану Шевченківської районної ради складено 64 протоколи про адміністративне правопорушення. На даний час у чергуванні по місту цілодобово задіяно 26 працівників та 21 одиницю техніки «МіськШЕПу». За добу 12 грудня 2012 року було здійснено 57 виїздів, витрачено для посипки доріг міста 60 т солі та 60 куб.м суміші. З доріг міста вивезено 245 машин снігу (приблизно 1900 тон снігу), повідомили у Секторі інформації та зв’язків з громадськістю.

У зв’язку із сильними снігопадами, з метою забезпечення прибирання снігу та сміття, посипання доріг та тротуарів піщано-соляною сумішшю, безперешкодного руху міського пасажирського транспорту по місту в період снігових заметів начальника відділу ДАІ м. Чернівці при УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Едуарда Дущака зобов’язано заборонити зупинку транспортних засобів на вул. Головній на ділянці від вул. Садової до вул. Б. Хмельницького, на вул. І. Франка на ділянці від Центральної до Соборної площ, на вул. Червоноармійській на ділянці від Соборної площі до вул. А. Пумнула відповідно до вимог встановлених дорожніх знаків.

Заборонено завезення товарів до магазинів та інших закладів з 07:00 до 19:00 години, розташованих на цих же ділянках вулиць. Окрім цього, буде забезпечено постійний контроль за дотриманням водіями вимог дорожніх знаків щодо зупинки та стоянки транспортних засобів в центральній частині міста.

Начальника МіськШЕП Віталія Червінського зобов’язано забезпечити не тільки своєчасне прибирання від снігу вулиць та доріг міста, а й спільно з операторами паркування всіх форм власності до 14.12.2012 р. забезпечити прибирання снігу на платних паркувальних майданчиках.

Директор КП «Чернівціспецкомунтранс» Олександр Іванченко має забезпечити прибирання та вивезення снігу з вул. О. Кобилянської із залученням двірників КЖРЕПів Першотравневого району до передачі на обслуговування вказаної вулиці Чернівецькому міському виробничому тресту зеленого господарства та протизсувних робіт.

А безпосередньо голови районних у місті Чернівцях рад Віктор Мельничук, Юрій Бурега та Михайло Пазюка мають забезпечити своєчасне прибирання снігу на територіях своїх районів. До виконання робіт залучити КЖРЕПи, приватні підприємства та підприємства, організації, установи, орендарів та місцевих жителів.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ой! А де ж коментарі Маріанни Сумної? Де гнівні заголовки на кшалт "Па какому праву?!!!"

Шо - позапихали язики в ... сніг?!

Вивозив ваш облисілий КУМІР колись сніг з міста? Ану пригадайте?! А сьогодні вже всі основні дороги міста прочищені аж до асфальту, який при вашому ВІНЦЕНОСНОМУ чернівчаноненависнику зщезав з доріг аж в кінці березня!!!!!!!!!!!!!

avatar

Ой

14 грудня 2012 09:55

Звісно, прочищені. Сьогодні ж хазяїн у Чернівцях. Фірташ приїде дарувати гроші університету. Не можна, щоб сніг на вулицях був. А то ще доведеться, як Аазарову, пішки пройти частину дороги. Айяйай потім комусь зробить. А поки не їхав тато, то нехай люди собі руки ноги ламають.

avatar

Вей

14 грудня 2012 10:30

Ой, как все запущено! Ой, как все избито, сто раз пережевано! Других ответов нет? А на вас ой какие надежды! Выборы прошли, дороги расчистили - стоит поехать повысить квалификацию пиарщика.

avatar

Ой - Вей

14 грудня 2012 17:11